top of page
Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

PROGRAMES PER COMPONDRE, EDITAR I GRAVAR MÚSICA

Updated: Apr 29, 2021

Programas para componer, editar y grabar música


Hola joves i no tan joves de la Comunitat! Estem d’un artista aquesta setmana que no ens aguantem... així que ens hem posat a investigar una poc sobre els programes de composició musical, a veure si desenvolupem els nostres dots musicals.

AUDACITY Aquest és un software d’edició d'àudio i gravació de so musical. A més, el software és de codi obert (que pots modificar-lo), disponible per a Windows, MacOs, Linux i altres sistemes operatius similars. Per cert, Audacity va guanyar el «SourceForge Community Choice Award for Best Project for Multimedia», en 2007 i 2009. Us deixem un tutorial perquè aprengues els primers passos:



MIXPAD NCH SOFTWARES: Un programa per a mesclar música i fer gravacions multipista. Pots fer un nombre de pistes il·limitat, obri quasi qualsevol arxiu d’àudio, el que facilita gravar per separat, veu, instruments i efectes. És gratuït sempre que no l’utilitzes amb finalitats comercials. Us deixem un petit tutorial per a començar a utilitzar el programa:


POWER SOUND EDITOR: L’editor té les ferramentes necessàries per a gravar, editar i mesclar sons de manera intuïtiva. A més, té un sintetitzador de veu i algoritmes per a la reducció de soroll.


En aquest vídeo podràs veure una petita introducció al programa:


WAVEPAD ESTUDIOS NCH: Un programa prou complet per a editar la música al teu gust. Pots afegir efectes a l’àudio i és capaç de llegir una gran varietat de formats de pista. També és gratuït a condició que no s’utilitze amb finalitats comercials. I per a acabar us deixem el vídeo de com utilitzar Wavepad Estudios:






















51 views

Recent Posts

See All
bottom of page