top of page

SERVEI DE TRANSPORT UNIVERSITARI STU+

El Servei de Transport Universitari de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, operat per Vectalia, permet que els estudiants dels municipis mancomunats disposen d’una comunicació funcional i econòmica per a arribar als centres educatius.

L’STU+ és el nou Servei de Transport Universitari de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat, que ara incorpora també una línia que connecta els municipis de l’Alcoià i el Comtat amb la Foia de Castalla, per tal de facilitar l’arribada de l’alumnat als centres d’FP de la zona. Operat per Vectalia, permet que els estudiants dels municipis mancomunats disposen d’una comunicació funcional i econòmica per a arribar als centres educatius.

Per ser beneficiari de l'STU és imprescindible estar empadronat a Alcoi o en les poblacions pertanyents a la Mancomunitat de l'Alcoià i el Comtat.

 

Per a això serà necessari presentar el certificat d'empadronament, i queden exempts tots aquells usuaris empadronats a Alcoi doncs des de la regidoria es durà a terme la comprovació.

bottom of page