top of page

CARNET JOVE

L'Institut Valencià de la Joventut, posa a la teua disposició el Carnet Jove 

perquè tragues el màxim partit al teu temps lliure i les teues activitats d'oci,

i obtingues descomptes en tota mena de comerços i activitats.

El Carnet Jove és gratuït i va dirigit a joves amb edats compreses entre els 14 i 30 anys, tots dos inclusivament i es pot utilitzar tant en l'àmbit estatal com en l'europeu.
Pots consultar les respectives pàgines web per a saber fins a quina edat arriba el Carnet Jove en altres comunitats autònomes o en altres estats, i si s'aplica o no el descompte.

 

El Carnet Jove clàssic porta integrat el Carnet d'Alberguista amb l'objectiu de millorar els avantatges que hi obté la gent jove.

Com que el Carnet d'Alberguista té una validesa internacional (admés en els 90 països que formen la HI), ofereix milers de descomptes a tot el món, per la qual cosa els i les joves no només gaudiran dels avantatges del Carnet Jove sinó també:

 • De més de 300 albergs juvenils a Espanya i de més de 4.000 a tot el món

 • D'accés a programes de mobilitat juvenil nacionals i internacionals

 • De descomptes complementaris als del Carnet Jove, tant en entitats nacionals com en entitats d'altres països (transport, oci, restaurants, museus…)
   

Més informació descuentos.reaj.com

TRAMITACIÓ I DOCUMENTACIÓ

El Carnet Jove és, des de l'1 de Gener de 2023 GRATUÏT.

 

TIPUS DE CARNETS QUE POTS TRIAR

 • Nou Carnet Jove digital: Només necessitaràs un DNI o NIE en vigor.

Per a tramitar el teu Carnet Jove digital has d'entrar en aquest enllaç tramitació online, i el tindràs descarregat en el teu mòbil en el moment.

IMPORTANT: Has de tindre instal·lat un lector bàsic de PDF en el dispositiu en el qual vages a descarregar-lo (i/o utilitzar-lo). A més, hauràs de proporcionar-nos una adreça de correu electrònic vàlida.

Els requisits per a traure-t'ho són tindre entre 14 i 30 anys i tindre el DNI o NIE en vigor.

La seua validesa és de 2 anys.

A més porta integrat el Carnet d'Alberguista amb tots els seus descomptes i avantatges afegits.

 • Carnet Jove targeta clàssica: (Inclou també el Carnet d'alberguista)T'ho expedim en l'Espai Jove, aportant la següent documentació:

 

 • Carnet Jove targeta financera: Has d'acudir a qualsevol sucursal de les indicades a la pàgina de l'IVAJ >>>>, i obrir un compte que no té despeses.
  Si ho obtens en alguna de les entitats de crèdit col·laboradores, podràs operar amb ell com a targeta de dèbit per a traure diners en els caixers que t'ho permeten segons les condicions del teu Carnet, i en alguns fins i tot en la xarxa Servired i VISA, tant a Espanya com en l'estranger. Quan vages de tendes podràs pagar les teues compres amb el teu Carnet, amb el sistema de "Telepagament".
  A més, tindràs un segur d'assistència de viatge. Informa't en la sucursal on l'hages tret.

   


REQUISITS PER A LA SEUA OBTENCIÓ 

 • Tindre entre 14 i 30 anys, tots dos inclusivament i el DNI o NIE en vigor.

  

CONSULTA ELS AVANTATGES EN LES DIFERENTS ÀREES

bottom of page