top of page
Couple Kissing_edited.jpg
SEXINFO trans.png

SEXINFO
ASSESSORIA SOBRE SALUT SEXUAL

La sexualitat és un tema que mou nostres més profundes emocions, és un assumpte que toca les nostres fibres més íntimes, i com menys, un tema d'allò més delicat.

pexels-nataliya-vaitkevich-5187874.jpg
SEXINFO trans.png

ASSESSORIA SOBRE SALUT SEXUAL

Informació i concertació de cites:

en l'horari de l'Espai Jove

Telèfon: 96 553 71 38

sexinfo@alcoi.org

ASSESSORIES:

Dimarts de 10.00 a 13.00 h

 Divendres de 17.00 a 20.00 h

SEXINFO ASSESSORIA SOBRE SALUT SEXUAL

Actualment, en la nostra societat hi ha una gran ambivalència enfront de l'educació sexual, un gran interés per saber més, però una certa resistència per a parlar directament del tema. Aquesta actitud és en part resultat del desconeixement sobre els beneficis de l'educació sexual i pel desconeixement de la matèria en si; i d'altra banda, de la por que els éssers humans sentim davant la possibilitat de propiciar i caure en situacions que no puguem manejar.


Per això agafem com a referents a països que ja gaudeixen de l'educació sexual a les aules i llars des de la primera infància, per a verificar i reconéixer els beneficis i els efectes que produeixen a nivell personal i social: millor autoestima i coneixement del cos, demora l'edat de la primera trobada sexual, menys embarassos precoços, menor taxa de malalties venèries i menys agressions sexuals.

 

La sexualitat és un tema que mou nostres més profundes emocions, és un assumpte que toca les nostres fibres més íntimes, i com menys, un tema d'allò més delicat. Per això pretenem crear un espai de seguretat, confiança i professionalitat, per a oferir als joves tota la informació i acompanyament que necessiten per a transitar el món sexual de la forma més saludable i responsable.


Per a això, cal posar el focus en les relacions i sexualitat conscient, a dotar als joves d'informació i coneixements perquè desenvolupen habilitats socials, potencien la seua autoestima, la seua seguretat, l'esperit crític per a saber discernir i triar a les parelles i trobades sexuals; al cap i a la fi, que tinguen valors humans per a l'autoconeixement i coneixement social sexual.

Conéixer QUÈ és la sexualitat, COM funciona el cos a nivell biològic, psicològic i emocional, el PER A QUÈ de les relacions sexe-afectives i COM ser responsable davant el món sexual, i així garantir el respecte, la dignitat i el benestar d'una sana i plena salut sexual.

bottom of page