top of page
Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

3 ESCAPE HOMES PER A JUGAR SOL O AMB AMICS

Updated: Apr 29, 2021«Bon dia, ningú ho ha demanat però fa bon dia...» Coneixeu aquesta cançó d’«Els Pets?»? Res millor que alçar-se de bon humor!

Hui us portem una secció molt divertida perquè, tant majors com menuts, pugueu disfrutar en grup, o en solitari, d’una estona amena, realitzant jocs de lògica i escapisme. Sí, avui us portem una secció dels millors «Escape Home» que hem trobat. Han estat molt de moda els escape rooms, és a dir, habitacions a les quals havies d’anar resolent els enigmes per a poder sortir, amb el menor temps possible. Doncs més o menys és el mateix, però sense sortir de casa. I també estan disponibles per a jugar amb els amics i amigues, cadascun/a des del seu ordinador! Ací us deixe 3 dels que més ens han agradat (i són gratuïts, per descomptat).

Aquesta activitat està pensada de 3 a 6 jugadors/es (elegirem la modalitat al començar) i té una duració d’uns 90 minuts. Cada jugador o jugadora es descarregarà unes carpetes (que són paregudes però diferents en alguns aspectes per a cada participant). Les instruccions estan a la mateixa web, a més d’una secció a la part de baix de la pàgina on pots demanar pistes si no saps com avançar en el joc. Et despertes quan sona el teu telèfon mòbil, amb molt de mal de cap. Estàs a l’habitació d’un hotel però, pel que pareix, no has sortit de Barcelona. Vols sortir però la porta està tancada. Descolgues el telèfon, és una videotrucada dels teus amics, els quals també estan tancats a altres habitacions de l’hotel. Revises les teues butxaques i tens les claus de casa i la cartera amb molts diners. Si fora un segrest no tindries internet al mòbil i si fora un robatori no tindries tants diners a la cartera, que per cert, no saps d’on han eixit. Mires la teua mà, però no recordes anar a cap discoteca ¿Què és aquesta marca? Tens moltes preguntes, però la més important... ¿Com surt d’aquesta habitació?

IMPERIO Aquest és un escape home virtual gratuït, d’una empresa d’ Escape Rooms presencials a Sevilla. En concret, «Imperio» és una iniciativa de l’associació Hacan (una entitat sense ànim de lucre, creada per al desenvolupament de programes d’intervenció amb menors i joves en risc d’exclusió social) i desenvolupada per Sam & Cooper.

Està pensat perquè tinga una duració de 60 minuts, però ja us avisem que tenen molts entreteniments en els quals us podeu perdre (nos us contem res més per a no fer-vos espòiler), i està pensat per a jugar tant en equip (amb videoconferència o WhatsApp) com de manera individual. A més, té pistes per si t’encalles un poquet.


Imperio va camí de convertir-se en el major delinqüent de tots els temps ¿Podràs detindre’l? Sam & Cooper és una agència de detectius exigent. Concentra’t i donar-ho tot si vols formar part d’aquesta missió. Si vols posar-te a prova, pots utilitzar el cronòmetre. Si ho aconsegueixes en menys de 60 minuts, pot ser algun dia puguem donar-te feina a la nostra agència.

LA CURA DEL VIRUS Es tracta d’un joc pensat per a jugar amb dos jugadors o amb dos equips (però, també pots fer el paper dels dos personatges a la vegada, amb dues pestanyes del navegador diferents). Si jugues en equip o a dos, cada persona haurà de mirar solament la seua pantalla, i podrà comunicar-se per Skype,trucada normal, etc. A més, t’ofereix la possibilitat de demanar pistes, inclús de demanar la solució si et quedes encallats a alguna prova.

Sou dos investigadors de dos laboratoris diferents, un a Espanya i altre a la Xina, que esteu experimentant per a aconseguir elaborar una vacuna contra el Coronavirus. Heu de posar-vos en contacte per a compartir les vostres troballes i aconseguir que la humanitat estiga lliure de la pandèmia. Esteu treballant cadascun des del seu laboratori, amb els vostres mòbils, quan un so estrident indica que hi ha un estat d’emergència a les instal·lacions, pel que s’inicia el protocol de seguretat; les portes es bloquegen, i quedeu tancats dins. La vostra missió és arribar a la sala d’ordinadors, travessant les diferents estances bloquejades amb els seus respectius codis.

Esperem que us haja agradat el nostre post. I no oblideu seguir-nos a les xarxes socials!


83 views

Recent Posts

See All

Comments


bottom of page