Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

  • joventutalcoi

3 ESCAPE HOMES PER A JUGAR SOL O AMB AMICS

3 ESCAPE HOMES PARA JUGAR SOLO O CON AMIGOS


«Bon dia, ningú ho ha demanat però fa bon dia...» Coneixeu aquesta cançó d’«Els Pets?»? Res millor que alçar-se de bon humor!

Hui us portem una secció molt divertida perquè, tant majors com menuts, pugueu disfrutar en grup, o en solitari, d’una estona amena, realitzant jocs de lògica i escapisme. Sí, avui us portem una secció dels millors «Escape Home» que hem trobat. Han estat molt de moda els escape rooms, és a dir, habitacions a les quals havies d’anar resolent els enigmes per a poder sortir, amb el menor temps possible. Doncs més o menys és el mateix, però sense sortir de casa. I també estan disponibles per a jugar amb els amics i amigues, cadascun/a des del seu ordinador! Ací us deixe 3 dels que més ens han agradat (i són gratuïts, per descomptat).

HUNGOVER

Aquesta activitat està pensada de 3 a 6 jugadors/es (elegirem la modalitat al començar) i té una duració d’uns 90 minuts. Cada jugador o jugadora es descarregarà unes carpetes (que són paregudes però diferents en alguns aspectes per a cada participant). Les instruccions estan a la mateixa web, a més d’una secció a la part de baix de la pàgina on pots demanar pistes si no saps com avançar en el joc. Et despertes quan sona el teu telèfon mòbil, amb molt de mal de cap. Estàs a l’habitació d’un hotel però, pel que pareix, no has sortit de Barcelona. Vols sortir però la porta està tancada. Descolgues el telèfon, és una videotrucada dels teus amics, els quals també estan tancats a altres habitacions de l’hotel. Revises les teues butxaques i tens les claus de casa i la cartera amb molts diners. Si fora un segrest no tindries internet al mòbil i si fora un robatori no tindries tants diners a la cartera, que per cert, no saps d’on han eixit. Mires la teua mà, però no recordes anar a cap discoteca ¿Què és aquesta marca? Tens moltes preguntes, però la més important... ¿Com surt d’aquesta habitació?

IMPERIO Aquest és un escape home virtual gratuït, d’una empresa d’ Escape Rooms presencials a Sevilla. En concret, «Imperio» és una iniciativa de l’associació Hacan (una entitat sense ànim de lucre, creada per al desenvolupament de programes d’intervenció amb menors i joves en risc d’exclusió social) i desenvolupada per Sam & Cooper.

Està pensat perquè tinga una duració de 60 minuts, però ja us avisem que tenen molts entreteniments en els quals us podeu perdre (nos us contem res més per a no fer-vos espòiler), i està pensat per a jugar tant en equip (amb videoconferència o WhatsApp) com de manera individual. A més, té pistes per si t’encalles un poquet.


Imperio va camí de convertir-se en el major delinqüent de tots els temps ¿Podràs detindre’l? Sam & Cooper és una agència de detectius exigent. Concentra’t i donar-ho tot si vols formar part d’aquesta missió. Si vols posar-te a prova, pots utilitzar el cronòmetre. Si ho aconsegueixes en menys de 60 minuts, pot ser algun dia puguem donar-te feina a la nostra agència.

LA CURA DEL VIRUS Es tracta d’un joc pensat per a jugar amb dos jugadors o amb dos equips (però, també pots fer el paper dels dos personatges a la vegada, amb dues pestanyes del navegador diferents). Si jugues en equip o a dos, cada persona haurà de mirar solament la seua pantalla, i podrà comunicar-se per Skype,trucada normal, etc. A més, t’ofereix la possibilitat de demanar pistes, inclús de demanar la solució si et quedes encallats a alguna prova.

Sou dos investigadors de dos laboratoris diferents, un a Espanya i altre a la Xina, que esteu experimentant per a aconseguir elaborar una vacuna contra el Coronavirus. Heu de posar-vos en contacte per a compartir les vostres troballes i aconseguir que la humanitat estiga lliure de la pandèmia. Esteu treballant cadascun des del seu laboratori, amb els vostres mòbils, quan un so estrident indica que hi ha un estat d’emergència a les instal·lacions, pel que s’inicia el protocol de seguretat; les portes es bloquegen, i quedeu tancats dins. La vostra missió és arribar a la sala d’ordinadors, travessant les diferents estances bloquejades amb els seus respectius codis.

Esperem que us haja agradat el nostre post. I no oblideu seguir-nos a les xarxes socials!«Bon dia, ningú ho ha demanat però fa bon dia...» ¿Conocéis ésta canción de «Els Pets?»? ¡Nada mejor que levantarse de buen humor!


Hoy os traemos una sección muy divertida porque, tanto mayores como pequeños, podáis disfrutar en grupo o en solitario de un rato divertido, haciendo juegos de lógica y escapismo. Sí, hoy os traemos una sección de los mejores “Escape Home” que hemos encontrado.

Han estado muy de moda los escape rooms, es decir,habitaciones en las que tenías que ir resolviendo enigmas para poder salir, y con el mejor tiempo posible. Pues más o menos es lo mismo, pero sin salir de casa. También están disponibles para jugar con los amigos y amigas, cada uno/a con su ordenador. Aquí os dejo 3 de los que más nos han gustado (y son gratuitos, porsupuesto).


HUNGOVER

Ésta actividad está pensada de 3 a 6 jugadores/as (elegiremos la modalidad al empezar) y tiene una duración de unos 90 minutos. Cada jugador o jugadora se descargará unas carpetas (que son parecidas pero diferentes en algunos aspectos para cada participante). Las instrucciones están en la misma web, además de una sección en la parte de abajo donde puedes pedir pistas si no sabes como seguir el juego.

Te despiertas cuando suena tu teléfono móvil, con mucho dolor de cabeza. Estás en la habitación de un hotel pero, por lo que parece, no has salido de Barcelona. Quieres salir pero la puerta está cerrada. Descuelgas el teléfono, es una video-llamada de tus amigos, los cuales también están encerrados en otras habitaciones del hotel. Revisas tus bolsillos y tienes las llaves de casa y la cartera con mucho dinero. Si fuera un secuestro no tendrías internet en el móvil, y si fuese un robo, no tendrías tanto dinero en la cartera que, por cierto, no sabes de dónde ha salido tal cantidad de dinero. Miras tu mano, pero no recuerdas ir a ninguna discoteca ¿qué es ésta marca? Tienes muchas preguntas pero la más importante… ¿Cómo salgo de ésta habitación?

IMPERIO

Éste es un escape home virtual gratuito, de una empresa de Sevilla, que se dedica a los Escape Room en vivo. En concreto, “Imperio” es una iniciativa de la asociación Hacan (una entidad sin ánimo de lucro, creada para el desarrollo de programes de intervención con menores y jóvenes en riesgo de exclusión social) y desarrollada por Sam & Cooper.


Está pensada para que tenga una duración de 60 minutos, pero ya os avisamos de que tiene muchos entretenimientos en los cuales podéis perderos (no os contamos nada mas para no haceros spoiler ), y está pensado para jugar tanto en equipo (con videoconferencia o WhatsApp) como de manera individual. Además, tiene pistas por si te atascas un poco.


Imperio va camino de convertirse en el mayor delincuente de todos los tiempos. ¿Podrás detenerlo? Sam & Cooper es una agencia de detectives exigente. Concéntrate y dalo todo si quieres formar parte de ésta misión. Si quieres ponerte a prueba, puedes utilizar un cronómetro. Si lo consigues todo en menos de 60 minutos, puede que nuestra agencia tenga un hueco para ti.

LA CURA DEL VIRUS

Se trata de un juego pensado para jugar desde dos ordenadores y en dos equipos o en pareja (pero también puedes hacer el papel de los dos personajes a la vez, con dos pestañas del navegador diferentes). Si juegas en equipo o a dos personas, cada uno tendrá que mirar solo su pantalla y podrá comunicarse por Skype, llamada normal, etc. Además te ofrece la posibilidad de pedir pistas, incluso pedir la solución si te quedas encallado en alguna prueba.


Sois dos investigadores de dos laboratorios diferentes, uno en España y otro en China, que estáis experimentando para conseguir elaborar una vacuna contra el Coronavirus. Tenéis que poneros en contacto para compartir vuestros hallazgos y conseguir que la humanidad esté libre de la pandemia. Estáis trabajando cada uno desde su laboratorio, con vuestros móviles cuando un sonido estridente indica que hay un estado de emergencia en las instalaciones, por lo que se inicia el protocolo de seguridad: las puertas se bloquean y os quedáis dentro encerrados. Vuestra misión es llegar a la sala de ordenadores, atravesando las diferentes estancias bloqueadas con sus respectivos códigos.


Esperamos que os haya gustado nuestro post. ¿Y no olvidéis seguirnos en nuestras redes sociales!

#joventut #joventutalcoi #espaijovealcoi #clubjovealcoi #jovesactius #alcoi #alcoy #xarxajove #joves #associacionisme #ajuntamentalcoi #xarxajovealcoiacomtat
76 views

Recent Posts

See All

ESPAI JOVE D’ALCOI
C/ Els Alçamora, 1    03802 Alcoi
Tel.: 96 553 71 38

joventut@alcoi.org

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Negro del icono de YouTube
  • Tik Tok

© 2020 Joventut Alcoi

CLUB JOVE
C/ Els Alçamora, 1    03802 Alcoi
Tel.: 96 553 71 38

clubjove@alcoi.org

  • Instagram