Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

  • joventutalcoi

PROGRAMES PER COMPONDRE, EDITAR I GRAVAR MÚSICA

Programas para componer, editar y grabar música


Hola joves i no tan joves de la Comunitat! Estem d’un artista aquesta setmana que no ens aguantem... així que ens hem posat a investigar una poc sobre els programes de composició musical, a veure si desenvolupem els nostres dots musicals.

AUDACITY Aquest és un software d’edició d'àudio i gravació de so musical. A més, el software és de codi obert (que pots modificar-lo), disponible per a Windows, MacOs, Linux i altres sistemes operatius similars. Per cert, Audacity va guanyar el «SourceForge Community Choice Award for Best Project for Multimedia», en 2007 i 2009. Us deixem un tutorial perquè aprengues els primers passos:MIXPAD NCH SOFTWARES: Un programa per a mesclar música i fer gravacions multipista. Pots fer un nombre de pistes il·limitat, obri quasi qualsevol arxiu d’àudio, el que facilita gravar per separat, veu, instruments i efectes. És gratuït sempre que no l’utilitzes amb finalitats comercials. Us deixem un petit tutorial per a començar a utilitzar el programa:


POWER SOUND EDITOR: L’editor té les ferramentes necessàries per a gravar, editar i mesclar sons de manera intuïtiva. A més, té un sintetitzador de veu i algoritmes per a la reducció de soroll.


En aquest vídeo podràs veure una petita introducció al programa:


WAVEPAD ESTUDIOS NCH: Un programa prou complet per a editar la música al teu gust. Pots afegir efectes a l’àudio i és capaç de llegir una gran varietat de formats de pista. També és gratuït a condició que no s’utilitze amb finalitats comercials. I per a acabar us deixem el vídeo de com utilitzar Wavepad Estudios:

¡Hola jóvenes y no tan jóvenes de la Comunidad!

Estamos de un artista esta semana que no nos aguantamos... así que nos hemos puesto a investigar una poco sobre los programas de composición musical, a ver si desarrollamos nuestras dotes musicales.


AUDACITY:

Este es un software de edición de audio y grabación de sonido musical. Además, el software es de código abierto (que puedes modificarlo), disponible para Windows, MacOS, Linux y otros sistemas operativos similares. Por cierto, Audacity ganó el “SourceForge Community Choice Award for Best Project for Multimedia”, en 2007 y 2009.

Os dejamos un tutorial para que aprendas los primeros pasos:
MIXPAD NCH SOFTWARES:

Un programa para mezclar música y hacer grabaciones multipista. Puedes hacer un número de pistas ilimitado y abre casi cualquier archivo de audio, lo que facilita grabar por separado, voz, instrumentos y efectos. Es gratuito siempre que no lo utilices con fines comerciales.

Os dejamos un pequeño tutorial para empezar a utilizar el programa:


POWER SOUND EDITOR:

El editor tiene las herramientas necesarias para grabar, editar y mezclar sonidos de manera intuitiva. Además, tiene un sintetizador de voz y algoritmos para la reducción de ruido.

En este video podrás ver una pequeña introducción en el programa:


WAVEPAD ESTUDIOS NCH:

Un programa bastante completo para editar la música a tu gusto. Puedes añadir efectos al audio y es capaz de leer una gran variedad de formatos de pista. También es gratuito a condición de que no se utilice con fines comerciales.

Y para acabar os dejamos el video de como utilizar Wavepad Estudios:
#joventut #joventutalcoi #espaijovealcoi #clubjovealcoi #jovesactius #alcoi #alcoy #xarxajove #joves #associacionisme #ajuntamentalcoi #xarxajovealcoiacomtat
9 views

Recent Posts

See All

ESPAI JOVE D’ALCOI
C/ Els Alçamora, 1    03802 Alcoi
Tel.: 96 553 71 38

joventut@alcoi.org

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Negro del icono de YouTube
  • Tik Tok

© 2020 Joventut Alcoi

CLUB JOVE
C/ Els Alçamora, 1    03802 Alcoi
Tel.: 96 553 71 38

clubjove@alcoi.org

  • Instagram