top of page
Negro pared lavada
US1.jpg

URBAN SKILLS 2018

mancha.png

Després de molts anys d'observació i aprenentatge, va tocar posar en pràctica els coneixements adquirits per a organitzar un festival, que es presentara al públic d'una forma una mica diferent a la que s'havia fet fins hui.
 L'art urbà és un híbrid entre les seues disciplines precursores; el grafiti i el muralisme, a més de la seua aportació contemporània. Necessita de l'entorn urbà per a existir, i per tant, d'una manera directa o indirecta, genera sinergies amb ell. Això significa que tots dos s'han de tindre en compte a l'hora de presentar un festival que tracte sobre això.
 D'altra banda, era important integrar les diferents disciplines que pogueren relacionar-se amb el concepte de “cultura urbana” per a descriure una realitat d'una forma molt més àmplia, i a més, d'aquesta manera s'aconseguiria un esdeveniment molt més participatiu, ja anara des de la seua pròpia configuració, com l'oferta que poguera generar el mateix.
 Partint d'aquestes bases, es va dissenyar el primer Urban Skills. La resta va consistir a buscar als candidatas i candidates que pogueren donar-li forma a aquesta mostra. 
 A continuació us deixem en manera de documentació àudio-visual, gran part de l'ocorregut durant la primera experiència.

Negro pared lavada

ACTIVE EXTREME

EXPOSICIÓ

FEM RAP

MURALS

TALLERS

bottom of page