Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

  • joventutalcoi

Espai Curiós. Xarrada TEDX “Biciclown”

"Espai Curiós". Charla TEDX "Biciclown"


Bon dia als nostres lectors i a les nostres lectores. Ací a l’Espai Jove ens encanta viatjar com ja sabeu i per això, hui us portem a algú que ha recorregut el món sol amb la companyia de la seua bicicleta i pràcticament sense gastar gens de diners.


Álvaro Neil (nascut el 17 de juliol de 1967 a Oviedo, Espanya) també conegut com el Biciclown, és un asturià que va decidir tallar en sec amb la seua vida acomodada i fer realitat un somni: recórrer el món amb bicicleta repartint somriures.


L'any 2001 es va acomiadar del treball en una notaria de Madrid, va guardar les seues pertinences (poques) en caixes i es va pujar en una bicicleta per a veure el món, per a veure com és i no com ens diuen que és.


Des de llavors, és un dels màxims representants del cicloturisme a Espanya i del món, també es presenta a si mateix com a nòmada, pallasso, autor, inspirador, documentalista i, abans de reencarnar-se en aqueixes pells, llicenciat en Dret.


Podem seguir totes les seues aventures en la seua pàgina web Biciclown.com


A la seua web també podem trobar tots els seus llibres, entrevistes i documentals, a més de moltes repostes a les preguntes que tots ens fem quan l'acabem de conéixer.


Us animem a veure les seues entrevistes per a conéixer un altre punt de vista de la vida, al·lucinar amb les seues vivències i escoltar tots els consells que té per a donar després de la seua gran aventura.

“El cementerio está lleno de soñadores y no quiero acompañarles. Desde que decidí vivir con un propósito, mi vida ha dado un cambio bestial. He pasado de estar queriendo salir de la zona de confort a ayudar a muchas personas a hacerlo.”------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


"Espai Curiós". Charla TEDX "Biciclown"


Álvaro Neil (nacido el 17 de julio de 1967 en Oviedo, España) también conocido como el Biciclown, es un asturiano que decidió cortar por lo sano con su vida acomodada y hacer realidad un sueño: recorrer el mundo en bicicleta repartiendo sonrisas.


En el año 2001 se despidió del trabajo en una notaría de Madrid, guardó sus pertenencias (pocas) en cajas y se subió en una bicicleta para ver el mundo, para ver como es y no como nos dicen que es.


Desde entonces, es uno de los máximos representantes del cicloturismo en España y del mundo, también se presenta a si mismo como nómada, payaso, autor, inspirador, documentalista y, antes de reencarnarse en esas pieles, licenciado en Derecho.


Podemos seguir todas sus aventuras en su pagina web Biciclown.com

En su web también podemos encontrar todos sus libros, entrevistas y documentales, además de muchas repuestas a las preguntas que todos nos hacemos cuando lo acabamos de conocer.

Os animamos a ver sus entrevistas para conocer otro punto de vista de la vida, alucinar con sus vivencias y escuchar todos los consejos que tiene para dar después de su gran aventura.“El cementerio está lleno de soñadores y no quiero acompañarles. Desde que decidí vivir con un propósito, mi vida ha dado un cambio bestial. He pasado de estar queriendo salir de la zona de confort a ayudar a muchas personas a hacerlo.”
#joventut #joventutalcoi #espaijovealcoi #clubjovealcoi #jovesactius #alcoi #alcoy #xarxajove #joves #associacionisme #ajuntamentalcoi #xarxajovealcoiacomtat

7 views

ESPAI JOVE D’ALCOI
C/ Els Alçamora, 1    03802 Alcoi
Tel.: 96 553 71 38

joventut@alcoi.org

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Negro del icono de YouTube
  • Tik Tok

© 2020 Joventut Alcoi

CLUB JOVE
C/ Els Alçamora, 1    03802 Alcoi
Tel.: 96 553 71 38

clubjove@alcoi.org

  • Instagram