top of page
Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

Espai Curiós. Xarrada TEDX “Biciclown”

Updated: Apr 29, 2021

"Espai Curiós". Charla TEDX "Biciclown"


Bon dia als nostres lectors i a les nostres lectores. Ací a l’Espai Jove ens encanta viatjar com ja sabeu i per això, hui us portem a algú que ha recorregut el món sol amb la companyia de la seua bicicleta i pràcticament sense gastar gens de diners.


Álvaro Neil (nascut el 17 de juliol de 1967 a Oviedo, Espanya) també conegut com el Biciclown, és un asturià que va decidir tallar en sec amb la seua vida acomodada i fer realitat un somni: recórrer el món amb bicicleta repartint somriures.


L'any 2001 es va acomiadar del treball en una notaria de Madrid, va guardar les seues pertinences (poques) en caixes i es va pujar en una bicicleta per a veure el món, per a veure com és i no com ens diuen que és.


Des de llavors, és un dels màxims representants del cicloturisme a Espanya i del món, també es presenta a si mateix com a nòmada, pallasso, autor, inspirador, documentalista i, abans de reencarnar-se en aqueixes pells, llicenciat en Dret.


Podem seguir totes les seues aventures en la seua pàgina web Biciclown.com


A la seua web també podem trobar tots els seus llibres, entrevistes i documentals, a més de moltes repostes a les preguntes que tots ens fem quan l'acabem de conéixer.


Us animem a veure les seues entrevistes per a conéixer un altre punt de vista de la vida, al·lucinar amb les seues vivències i escoltar tots els consells que té per a donar després de la seua gran aventura.

“El cementerio está lleno de soñadores y no quiero acompañarles. Desde que decidí vivir con un propósito, mi vida ha dado un cambio bestial. He pasado de estar queriendo salir de la zona de confort a ayudar a muchas personas a hacerlo.”#joventut #joventutalcoi #espaijovealcoi #clubjovealcoi #jovesactius #alcoi #alcoy #xarxajove #joves #associacionisme #ajuntamentalcoi #xarxajovealcoiacomtat

9 views