Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

  • joventutalcoi

Espai Curiós. "App Inventor y Scratch"

Espai Curiós. App Inventor y Scratch


Hui us portem dos programes per a l'ordinador amb els quals podreu donar-li forma als vostres projectes i arribar a crear de manera fàcil i intuïtiva el vostre propi joc o aplicació.


Per a aprendre a usar aquestes dues aplicacions de programació tenim tutorials oficials per a fer els primers passos en els seus webs principals i idees per a començar. A part tenim milers de vídeos en YouTube sobre com anar millorant fins a controlar perfectament els dos programes i aconseguir programar amb ajuda dels codis en bloc els nostres propis projectes.App Inventor


App Inventor és un entorn de desenvolupament de programari creat per Google *Labs per a l'elaboració d'aplicacions destinades al sistema operatiu Android. L'usuari pot, de manera visual i a partir d'un conjunt d'eines bàsiques, anar enllaçant una sèrie de blocs per a crear l'aplicació. El sistema és gratuït i es pot descarregar fàcilment de la web. Les aplicacions creades amb App Inventor estan limitades per la seua simplicitat, encara que permeten cobrir un gran nombre de necessitats bàsiques en un dispositiu mòbil.


Amb Google App Inventor, s'espera un increment important en el nombre d'aplicacions per a Android a causa de dos grans factors: la simplicitat d'ús, que facilitarà l'aparició d'un gran nombre de noves aplicacions; i Google Play, el centre de distribució d'aplicacions per a Android on qualsevol usuari pot distribuir les seues creacions lliurement


Scratch


Scrach és un programa que usa un llenguatge de programació visual desenvolupat pel Grup Lifelong Kindergarten. La seua principal característica consisteix en el fet que permet el desenvolupament d'habilitats mentals mitjançant l'aprenentatge de la programació sense tindre coneixements profunds sobre codis. Les seues característiques lligades al fàcil enteniment i aprenentatge han fet que siga molt difós en l'educació de xiquets, adolescents i adults.


Scratch se sol usar per a la creació de videojocs, però actualment serveix de model ja que a demostrant com els entorns d'aprenentatge poden donar suport al desenvolupament de la tecnologia, permetent als joves dissenyar i programar projectes que són importants per a ells i les seues comunitats.


Per a aprendre a usar aquestes dues aplicacions de programació tenim milers de vídeos en youtube sobre com fer els primers passos i anar millorant fins a controlar perfectament els dos programes i aconseguir programar els nostres propis projectes.

Espai Curiós. App Inventor y Scratch


Hoy os traemos dos programas para el ordenador con los que podréis darle forma a vuestros proyectos y llegar a crear de manera fácil e intuitiva vuestro propio juego o aplicación.


Para aprender a usar estas dos aplicaciones de programación tenemos tutoriales oficiales para dar los primeros pasos en sus webs principales e ideas para empezar. Aparte tenemos miles de videos en YouTube sobre como ir mejorando hasta controlar perfectamente los dos programas y conseguir programar con ayuda de los códigos en bloque nuestros propios proyectos.


App Inventor


App Inventor es un entorno de desarrollo de software creado por Google Labs para la elaboración de aplicaciones destinadas al sistema operativo Android. El usuario puede, de forma visual y a partir de un conjunto de herramientas básicas, ir enlazando una serie de bloques para crear la aplicación. El sistema es gratuito y se puede descargar fácilmente de la web. Las aplicaciones creadas con App Inventor están limitadas por su simplicidad, aunque permiten cubrir un gran número de necesidades básicas en un dispositivo móvil.


Con Google App Inventor, se espera un incremento importante en el número de aplicaciones para Android debido a dos grandes factores: la simplicidad de uso, que facilitará la aparición de un gran número de nuevas aplicaciones; y Google Play, el centro de distribución de aplicaciones para Android donde cualquier usuario puede distribuir sus creaciones libremente


Scratch


Scratch es un programa que usa un lenguaje de programación visual desarrollado por el Grupo Lifelong Kindergarten. Su principal característica consiste en que permite el desarrollo de habilidades mentales mediante el aprendizaje de la programación sin tener conocimientos profundos sobre códigos. Sus características ligadas al fácil entendimiento y aprendizaje han hecho que sea muy difundido en la educación de niños, adolescentes y adultos.


Scratch se suele usar para la creación de videojuegos, pero actualmente sirve de modelo ya que a demostrando cómo los entornos de aprendizaje pueden apoyar el desarrollo de la tecnología, permitiendo a los jóvenes diseñar y programar proyectos que son importantes para ellos y sus comunidades.


Para aprender a usar estas dos aplicaciones de programación tenemos miles de videos en youtube sobre como dar los primeros pasos e ir mejorando hasta controlar perfectamente los dos programas y conseguir programar nuestros propios proyectos.

#joventut #joventutalcoi #espaijovealcoi #clubjovealcoi #jovesactius #alcoi #alcoy #xarxajove #joves #associacionisme #ajuntamentalcoi #xarxajovealcoiacomtat

7 views

Recent Posts

See All

ESPAI JOVE D’ALCOI
C/ Els Alçamora, 1    03802 Alcoi
Tel.: 96 553 71 38

joventut@alcoi.org

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Negro del icono de YouTube
  • Tik Tok

© 2020 Joventut Alcoi

CLUB JOVE
C/ Els Alçamora, 1    03802 Alcoi
Tel.: 96 553 71 38

clubjove@alcoi.org

  • Instagram