top of page
Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

El llibre de la setmana: "La chica invisible" de Blue Jeans



En aquest institut tots tenen secrets, tots semblen culpables, tots són sospitosos.

Aurora Ríos és invisible per a quasi tots. Els esdeveniments del passat han fet que s'aïlle del món i que a penes es relacione. Als seus dèsset anys, no té amics i està farta que els habitants d'aquell poble parlen a la seua esquena. Una nit de maig, la seua mare no la troba a casa quan torna del treball. No és l'habitual. Aurora apareix morta al matí següent en el vestuari del seu institut, el Rubén Darío. Té un colp al cap i han deixat una brúixola al costat del seu cos. Qui és el responsable d'aquell terrible succés? Julia Plaza, companya de classe de la xica invisible, està obsessionada amb trobar la resposta. La seua gran intel·ligència i la seua memòria prodigiosa li serveixen per a realitzar el cub de Rubik en cinquanta segons o ser invencible jugant als escacs. Però podrà ajudar als seus pares en la resolució d'aquell enigma? La seua mare, Aitana, és la forense del cas i el seu pare, Miguel Ángel, el sergent de la Policia Judicial de la Guàrdia Civil encarregat de la investigació. Julia, al costat del seu inseparable amic Emilio, un xic molt particular amb una mirada inquietant, tractarà de fer tot el que siga a la seua mà perquè l'assassinat d'Aurora Ríos no quede impune.

Aconseguiran esbrinar qui és l'Assassí de la brúixola i què hi ha darrere d'aquella estranya mort?

Aquesta novel·la és el començament de la Trilogia LA XICA INVISIBLE que continua amb El puzle de cristall i culmina amb La promesa de Julia.


Nombre de pàgines: 544

Editorial: Editorial Planeta

Temàtica: Novel·la negra |Thriller Juvenil|

A partir de 14 anys






6 views

Recent Posts

See All

Espai Entrevistes - Rita Martínez

En aquesta ocasió entrevistem A Rita Lucia Martínez Montaner, una jove esportista, que ve a contar-nos com ha acabat dedicant-se al món del futbol i de l'ensenyament d'aquest, quines són les seues afi

Espai Entrevistes - Ana Figueroa

En aquesta ocasió entrevistem a Ana Figueroa, una jove dissenyadora de Cocentaina que ve a explicar-nos com ha acabat dedicant-se al món del disseny, quines són les seues aficions i moltes més coses!

bottom of page