top of page
Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

El llibre de la setmana: "El ocho" de Katherine Neville

Updated: Apr 29, 2021


Després de les mítiques peces d'escacs de Montglane s'oculta un secret gelosament preservat durant segles… Un trepidantethriller i best seller internacional.


Nova York, 1972. Catherine Velis, aficionada a les matemàtiques i als escacs, treballa en una auditoria com a experta en informàtica. La signatura la destina a Algèria, però, abans de partir, una vident li llig les línies de la mà i li adverteix que un greu perill plana sobre ella. Poc després, un marxant d'antiguitats fa a Cat una misteriosa oferta: un client seu està intentant reunir les peces d'un antic joc d'escacs que presumptament es troba a Algèria. Si Cat li aconsegueix aqueixes peces, obtindrà a canvi una generosa recompensa.

Sud de França, 1790. Mireille de Rémy i la seua cosina Valentine són dues novícies de l'abadia de Montglane. França crema en les flames de la revolució que, entre altres projectes, pretén aniquilar a l'Església i fer-se amb els seus tresors. Enterrades des de fa mil anys sota el sòl de l'abadia es troben les peces d'uns escacs llegendaris, que va pertànyer a Carlemany. Qui aconseguisca reunir aquestes peces adquirirà un poder il·limitat. I, per a mantindre-les fora de l'abast dels qui pogueren abusar d'ell, Mireille…


Nº de pàgines: 632

Editorial: DEBOLSILLO5 views

コメント


bottom of page