Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

  • joventutalcoi

El llibre de la setmana: "El ocho" de Katherine Neville

El libro de la semana: "El ocho" de Katherine Neville


Després de les mítiques peces d'escacs de Montglane s'oculta un secret gelosament preservat durant segles… Un trepidantethriller i best seller internacional.

Nova York, 1972. Catherine Velis, aficionada a les matemàtiques i als escacs, treballa en una auditoria com a experta en informàtica. La signatura la destina a Algèria, però, abans de partir, una vident li llig les línies de la mà i li adverteix que un greu perill plana sobre ella. Poc després, un marxant d'antiguitats fa a Cat una misteriosa oferta: un client seu està intentant reunir les peces d'un antic joc d'escacs que presumptament es troba a Algèria. Si Cat li aconsegueix aqueixes peces, obtindrà a canvi una generosa recompensa.

Sud de França, 1790. Mireille de Rémy i la seua cosina Valentine són dues novícies de l'abadia de Montglane. França crema en les flames de la revolució que, entre altres projectes, pretén aniquilar a l'Església i fer-se amb els seus tresors. Enterrades des de fa mil anys sota el sòl de l'abadia es troben les peces d'uns escacs llegendaris, que va pertànyer a Carlemany. Qui aconseguisca reunir aquestes peces adquirirà un poder il·limitat. I, per a mantindre-les fora de l'abast dels qui pogueren abusar d'ell, Mireille…


Nº de pàgines: 632

Editorial: DEBOLSILLO

---------------------------------------------------------------------------------------------------------------


Tras las míticas piezas de ajedrez de Montglane se oculta un secreto celosamente preservado durante siglos… Un trepidantethriller y best seller internacional.

Nueva York, 1972. Catherine Velis, aficionada a las matemáticas y al ajedrez, trabaja en una auditoría como experta en informática. La firma la destina a Argelia, pero, antes de partir, una vidente le lee las líneas de la mano y le advierte de que un grave peligro se cierne sobre ella. Poco después, un marchante de antigüedades hace a Cat una misteriosa oferta: un cliente suyo está intentando reunir las piezas de un antiguo juego de ajedrez que presuntamente se encuentra en Argelia. Si Cat le consigue esas piezas, obtendrá a cambio una generosa recompensa.

Sur de Francia, 1790. Mireille de Rémy y su prima Valentine son dos novicias de la abadía de Montglane. Francia arde en las llamas de la revolución que, entre otros proyectos, pretende aniquilar a la Iglesia y hacerse con sus tesoros. Enterradas desde hace mil años bajo el suelo de la abadía se encuentran las piezas de un ajedrez legendario, que perteneció a Carlomagno. Quien consiga reunir dichas piezas adquirirá un poder ilimitado. Y, para mantenerlas fuera del alcance de quienes pudieran abusar de él, Mireille…


Nº de páginas: 632

Editorial: DEBOLSILLO


5 views

ESPAI JOVE D’ALCOI
C/ Els Alçamora, 1    03802 Alcoi
Tel.: 96 553 71 38

joventut@alcoi.org

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Negro del icono de YouTube
  • Tik Tok

© 2020 Joventut Alcoi

CLUB JOVE
C/ Els Alçamora, 1    03802 Alcoi
Tel.: 96 553 71 38

clubjove@alcoi.org

  • Instagram