top of page
Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

El llibre de la setmana: “Americanah” de Chimananda Ngozi Adichie


Lagos, mitjans dels noranta. En el marc d'una dictadura militar i en una Nigèria que ofereix poc o cap futur, Ifemelu i Obinze, dos adolescents atípics, s'enamoren apassionadament. Com a gran part de la seua generació, saben que abans o després hauran de deixar el país. Obinze sempre ha somiat amb viure als Estats Units, però és Ifemelu qui aconsegueix el visat per a viure amb la seua tia a Brooklyn i estudiar en la universitat. Mentre Obinze lluita contra la burocràcia per a reunir-se amb Ifemelu, ella es troba en una Amèrica on res és com s'imaginava, començant per la importància del color de la seua pell. Totes les seues experiències, desgràcies i aventures condueixen a una única pregunta: acabarà convertint-se en una «americanah»?

Americanah, que recull el terme burleta amb què els nigerians es refereixen als que tornen dels Estats Units donant-se aires, és una història d'amor al llarg de tres

dècades i tres continents, la història de com es crea una identitat al marge dels dictats de la societat i els seus prejudicis.


Núm. de pàgines: 608

Editorial: LITERATURA RANDOM HOUSE

Idioma: CASTELLÀ

Any de publicació: 2014



6 views
bottom of page