top of page
Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

Hui et recomanem la pel·lícula "Adú"

Updated: Apr 28, 2021

Hoy recomendamos la película "Adú"


Hui et recomanem un pel·lícula: "Adú". Any: 2020 País: Espanya Duració: 119 minuts Gènere: Drama Qualificació: No recomanat menors de 16 anys

La pel·lícula ens conta tres històries diferenciades però amb un punt en comú: la pobresa d'Àfrica i la situació tan extrema en la qual es troben les persones que viuen allí. En intentar arribar a Europa, un xiquet xicotet i la seua germana major estan agotzonats en un aeroport, a l'espera de poder introduir-se en els cellers d'un avió i escapar del continent. Mentrestant, un activista mediambiental haurà de lluitar contra la caça furtiva d'animals, alhora que lluita també amb els problemes de la seua filla.

D'altra banda, un grup de guàrdies civils afrontarà el seu dia a dia amb la quantitat de persones que intenten saltar la tanca a Melilla, en un intent per escapar de les seues vides en el continent africà i trobar un lloc millor en el qual viure.

"Adú" és una pel·lícula que intenta mostrar la immigració il·legal des del punt de vista de les persones que el pateixen. Salvador Calvo és conscient que hi ha ací fora moltes persones nascudes a Àfrica que han de deixar la seua vida arrere i fer tot el possible per buscar un lloc millor. La pel·lícula s'ha rodat en la República de Benín, que ha acollit per primera vegada una producció internacional.

La pel·lícula està dirigida per Salvador Calvo ('1898: Els últims de Filipines') i està protagonitzada per Luis Tosar, Anna Castillo, Álvaro Cervantes, Ana Wagener i Jesús Carroza.




13 views

Recent Posts

See All
bottom of page