top of page
Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

Et recomanem una serie: “Utopía”


Utopía és una minisèrie creada i escrita per Dennis Kelly. Pertany al gènere de suspens conspiratiu britànic.

Per als amants de sèries com Black Mirror, Inside Number 9 o La Valla, us deixem aquesta sèrie britànica que no deixa a ningú indiferent. De fet, és d’aquestes sèries que al principi no saps molt bé que està passant però que segueix enganxant-te capítol darrere capítol. Us recomane no llegir descripció que us deixe a continuació si voleu veure-la, pequè tot siga una sorpresa (alerta spoiler!).

A un fòrum d’internet freqüentat pels amants dels còmics, cinc usuaris es posen d’acord per a conéixer-se- S’han fet amb el manuscrit original d’una novel·la gràfica de culte «The Utopia Experiments». Està escrita per un maníac depressiu i psicòtic i és buscada a tota costa per una organització coneguda com «La Xarxa». Sense poder tornar a casa, les vides dels nostres personatges es transformen immediatament.

No poden posar-se en contacte amb algú a l’exterior, viuen en constant temor de ser descoberts, a pesar de desconéixer completament per què estan sent perseguits. Tot el que saben és que la Xarxa és omnipresent. Ningú sap quin és el seu pla, sols que no es detindran, coste el que coste.


GÈNERE: Comèdia, drama, thriller, ciència-ficció

DISTRIBUÏDORA: Prime Video, Filmin

PAÍS: Regne Unit

RECOMANACIÓ D’EDAT: No recomanada per a menors de 18 anys.



7 views

Recent Posts

See All
bottom of page