top of page
Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

Espai Entrevistes - Miguel Albujer

En aquesta ocasió entrevistem a Miguel Albujer, un jove dissenyador d'Alcoi que ve a explicar-nos com ha acabat dedicant-se al món del disseny, quines són les seues aficions i moltes coses més! Miguel Albujer o també conegut a les xarxes socials com Cosmic Nomad (Nòmada Còsmic) és un estudiant de disseny de l'EASD d'Alcoi que resideix en aquest municipi des de fa uns anys. Els seus estudis estan especialitzats en el Disseny de Producte, però té afició pel Disseny Gràfic, amb què s'expressa a través dels collages digitals. El seu moviment favorit és el surrealisme i dadaisme, entre altres, amb què segons ell, expressa els seus mons interns.


13 views

Recent Posts

See All

Espai Entrevistes - Rita Martínez

En aquesta ocasió entrevistem A Rita Lucia Martínez Montaner, una jove esportista, que ve a contar-nos com ha acabat dedicant-se al món del futbol i de l'ensenyament d'aquest, quines són les seues afi

Espai Entrevistes - Ana Figueroa

En aquesta ocasió entrevistem a Ana Figueroa, una jove dissenyadora de Cocentaina que ve a explicar-nos com ha acabat dedicant-se al món del disseny, quines són les seues aficions i moltes més coses!

bottom of page