top of page
Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

Espai Curiós. Xarrada TEDX “Biciclown”

Updated: Apr 29, 2021

"Espai Curiós". Charla TEDX "Biciclown"


Bon dia als nostres lectors i a les nostres lectores. Ací a l’Espai Jove ens encanta viatjar com ja sabeu i per això, hui us portem a algú que ha recorregut el món sol amb la companyia de la seua bicicleta i pràcticament sense gastar gens de diners.


Álvaro Neil (nascut el 17 de juliol de 1967 a Oviedo, Espanya) també conegut com el Biciclown, és un asturià que va decidir tallar en sec amb la seua vida acomodada i fer realitat un somni: recórrer el món amb bicicleta repartint somriures.


L'any 2001 es va acomiadar del treball en una notaria de Madrid, va guardar les seues pertinences (poques) en caixes i es va pujar en una bicicleta per a veure el món, per a veure com és i no com ens diuen que és.


Des de llavors, és un dels màxims representants del cicloturisme a Espanya i del món, també es presenta a si mateix com a nòmada, pallasso, autor, inspirador, documentalista i, abans de reencarnar-se en aqueixes pells, llicenciat en Dret.


Podem seguir totes les seues aventures en la seua pàgina web Biciclown.com


A la seua web també podem trobar tots els seus llibres, entrevistes i documentals, a més de moltes repostes a les preguntes que tots ens fem quan l'acabem de conéixer.


Us animem a veure les seues entrevistes per a conéixer un altre punt de vista de la vida, al·lucinar amb les seues vivències i escoltar tots els consells que té per a donar després de la seua gran aventura.

“El cementerio está lleno de soñadores y no quiero acompañarles. Desde que decidí vivir con un propósito, mi vida ha dado un cambio bestial. He pasado de estar queriendo salir de la zona de confort a ayudar a muchas personas a hacerlo.”



9 views

Recent Posts

See All

Espai Curiós: “Lleis absurdes”

En molts països existeixen lleis que van ser creades fa molts anys però que, actualment, estan en desús, encara que no estan derogades. Lleis que, resulten tan estranyes hui dia que es tornen fins i t

bottom of page