top of page
Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

Espai Curiós. "Plataformes de videojocs"

Updated: Apr 29, 2021

Hola jugadors i jugadores! Com porteu l’avorriment? Nosaltres ho portem molt bé, ja que hem descobert algunes plataformes de videojocs on hi ha jocs molt mes barats i fins i tot gratuïts. Venim a parlar-vos sobre aquestes plataformes, ja que en els temps que corren passem molt temps a casa, almenys així podrem divertir-nos mentre estalviem uns diners.




INSTANT GAMING: https://www.instant-gaming.com/es/


Instant Gaming és una web dedicada a la venda de codis per a videojocs de diferents plataformes, hi ha codis per a jocs de PC, Mac, Nintendo Switch i la seua versió Lite, Xbox One, One S, One X i Playstation 4, Slim i Pro, esa dir, les principals plataformes del mercat i les seues respectives versions.


Aquesta web de venda de videojocs mitjançant codis de descàrrega disposa d'un estructurat catàleg separat per plataformes en la qual podem trobar la majoria dels jocs disponibles a uns preus molt competitius. Instant Gaming ofereix codis de descàrrega per a les plataformes Steam, Uplay, Origin, Battle.net i Rockstar.


CD KEYS: https://www.cdkeys.com/es_es/


Semblant a la pàgina anterior arriba CDKeys on també podem gaudir d'uns preus increïblement baixos. Té un apartat on diàriament aniran canviant les ofertes dels jocs. Un altre dels apartats és el de “Pròximament”, el qual pot resultar interessant per a informar-nos de les pròximes rebaixes i així saber quin és el millor moment per a comprar el videojoc que volem.

En aquesta web també podem obtindre jocs per a totes les plataformes, tant per a PC com per a Xbox i Ps4.



EL OTRO LADO: https://www.elotrolado.net/hilo_hilo-oficial-avisos-de-juegos-gratis-para-steam-origin-y-otras-plataformas-no-pedir-keys_2011153_s25250


És una web on ens informaren de les últimes notícies relacionades amb el món dels videojocs, però a nosaltres ens interessa un apartat especialment. Dins d'aquesta mateixa web hi ha un fòrum on la gent avisa dels jocs que podem trobar gratis i et proporciona l'enllaç per a aconseguir-los, tot de manera legal i sense registres sospitosos, ja que es deixa molt clar en l'inici del fòrum que només s'han de publicar enllaços de pàgines fiables i sense cap cost i, fins al dia de hui, s'ha aconseguit el seu objectiu.

Per a trobar les últimes publicacions sobre jocs gratuïts haurem d'anar a l’última pàgina del fòrum i allí podrem veure accedir per la data de les publicacions més actuals.



HUMBLE BUNDLE: https://www.humblebundle.com/store


Destaquen per fer packs de jocs moltes vegades d'estudis independents. És una pàgina que dona una part del recaptat a la caritat o a projectes d’ajuda. Té un sistema de subscripció de pagament que regala jocs, o ebooks cada cert temps. Molts dels seus jocs no té DRM, que vol dir això? Que l'arxiu instal·lador del joc se't queda en l'ordinador per sempre per a poder tornar-lo a instal·lar en un futur


G2A: https://www.g2a.com/


El producte principal oferit en G2A són les claus d'activació de jocs digitals per a plataformes com Steam, Origin i Xbox. És possible trobar també altres productes, com a programari i codis de prepagament.

G2A no compra ni ven productes per si mateixa, sinó que senzillament proporciona la plataforma, i d'aquesta manera, actua com a intermediari entre el comprador i el venedor.



EPIC GAMES: www.epicgames.com


És una empresa de desenvolupament de videojocs estatunidenc, ara associada amb la companyia xinesa Tencent Hòldings. Ells són principalment coneguts per la seua tecnologia Unreal Engine, que ha impulsat la seua popular sèrie de shooters en primera persona Unreal i la saga Gears of War, així com el mundialment famós Fortnite.

És molt coneguda per oferir jocs gratuïts de tota mena cada setmana o en esdeveniments especials, tots ells per a la plataforma de PC.


12 views

Recent Posts

See All

Espai Entrevistes - Rita Martínez

En aquesta ocasió entrevistem A Rita Lucia Martínez Montaner, una jove esportista, que ve a contar-nos com ha acabat dedicant-se al món del futbol i de l'ensenyament d'aquest, quines són les seues afi

Espai Entrevistes - Ana Figueroa

En aquesta ocasió entrevistem a Ana Figueroa, una jove dissenyadora de Cocentaina que ve a explicar-nos com ha acabat dedicant-se al món del disseny, quines són les seues aficions i moltes més coses!

bottom of page