top of page
Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

Espai Curiós. "Les millors magues"

Updated: May 11, 2021


Hola a tots i a totes, i benvinguts i benvingudes de nou al nostre blog!

Ja que fa unes setmanes us vam parlar dels mags més famosos i els que més ens havien agradat, hem decidit fer una secció femenina, ja que les magues són menys conegudes i valorades i volem donar visibilitat a parts iguals al món de la màgia.


HUANG ZHENG


És una maga, coreògrafa i directora d'espectacles. Capaç de fusionar el clàssic amb el contemporani, la dansa i el misteri, la màgia i l'emoció.

Té un encant romàntic oriental i desprén simpatia en cada acció.

Ha recorregut els 5 continents, convertint-se en una de les magues més importants del panorama actual.



JESSICA GULOOMAL


Jessica Guloomal ens sorprén amb una forma única de viure la màgia. La dansa, la música i la feminitat presents en les seues creacions revolucionen la manera de veure aquest art tradicionalment masculí. Els seus espectacles s'adapten a tota mena d'esdeveniments i celebracions, aportant-los un toc únic de frescor, dolçor i elegància.

Aparicions, desaparicions, transformacions, canvis de vestuari increïblement ràpids, objectes que cobren vida... La il·lusionista ens introdueix en el seu món màgic a través d'efectes fascinants que ens faran somiar.


PATRI ZENNER


Patri Zenner és una maga amb nombrosos premis aconseguits en fusionar l'il·lusionisme amb altres disciplines com a teatre, antropologia, falconeria, mitologia...

Els seus espectacles, rics en matisos, fan la delícia dels més xicotets gràcies a la tematització i a la qualitat de la seua màgia.


AMELIE


Amelie, habitual en tots els grans congressos de màgia, és una de les poques magues espanyoles que ha obtingut el premi 'Mag de l'any' de la Societat Espanyola d'Il·lusionisme (2006) i un Premi Nacional en la categoria de màgia general.

La màgia d’Amelie podria definir-se com a poètica i visual, on es combinen diferents presentacions, musicals i parlades, en el qual el públic, podrà viure la màgia en primera persona.


INÉS MOLINA



Inés Molina és una de les magues espanyoles més conegudes. Va nàixer a Granada i des de molt xicoteta es va sentir atreta per les Arts Escèniques. A 8 anys va descobrir la màgia, que va anar compatibilitzant amb els seus estudis d'Art Dramàtic i Psicologia, disciplines que li han aportat eines que aplica al seu treball. Juntament amb Jorge Blass, Luis Piedrahita, Jandro i Yunke, presenta el programa de màgia Nada X Aquí.


BILLY KIDD



Billy Kidd, maga canadenca. Posseeix una enorme habilitat en les manipulacions, a part de dominar el trapezi, la cinta i acrobàcies de circ. Amb un estil molt autèntic pot combinar habilitats circenses, comèdia i arts escèniques amb màgia. El seu estil únic, la seua gran capacitat per a deixar al públic bocabadat i el seu carisma li han portat a presentacions al voltant del món.



DOROTHY DIETRICH



Dorothy Dietrich (nascuda el 31 d'octubre de 1969) és una maga escènica i escapista estatunidenca, més coneguda com la primera i única dona que va realitzar la captura de bala en la seua boca, i la primera dona a realitzar un espectacle escapista en el qual portava una camisa de força mentre estava suspesa a centenars de peus de distància en l'aire amb una corda en flames. Va ser la primera dona a guanyar prestigi com escapista des dels dies d’Houdini, trencant el sostre de cristall per a les dones en el camp de les fugides i la màgia.


ARIANN BLACK


Ariann Black és una maga professional que té la seua seu a Las Vegas, Nevada. Ha encapçalat el seu propi programa a Las Vegas i va aparéixer en diversos programes de televisió nacionals i internacionals. És coneguda en el món de la màgia pels seus esforços per animar i promoure altres artistes femenines. Va ser triada Maga de l'Any en 2004 i Maga Internacional de l'Any en 2008 i 2009. Més recentment, Ariann va ser guardonada com a “Maga de l'Any” pel Conclave Internacional d'Il·lusionistes. Black va nàixer al Canadà i va començar a fer màgia quan tenia cinc anys. Es va fer professional als 19 i es va mudar a Nova York, on va acabar treballant en Trump Plaza i Trump's Castle en Atlantic City.


FAY PREST



Fay Prest (nascuda el 17 de maig de 1948) és el nom artístic de Letitia Winter, una maga britànica especialitzada en els primers plans. Votada com la “Maga de Primers Plans” del cercle màgic de l'any 2012 i 'Artista de festes de l'any' en la revista Tatler, Fay ha sigut sol·licitada personalment per a entretindre a la Reina d'Anglaterra en almenys sis ocasions, així com per a actuar per a tots els altres membres sèniors de la família reial. Membre “Estrella d'Or” de The Inner Magic Circle, la seua poderosa màgia basada en la personalitat i la seua capacitat per a connectar-se amb una audiència han establit un estàndard dins de la indústria de la màgia.



LISA MENNA



Lisa Menna (nascuda el 23 de juliol de 1964) és maga i activista. Anomenada la maga més influent del segle XX per la BBC, va ser pionera en una professió dominada pels homes. La sessió informativa de 2019 de Menna per a l'Alta Comissió de Drets Humans de les Nacions Unides es va centrar en el seu treball amb Cause To Wonder i l'ús de la curiositat per a presentar idees de drets humans per a dones en regions aïllades del món. Durant gran part del segle XX, pel fet que era dona, se li va prohibir la seua participació en el Cercle Màgic, els Cercles Fakir i en l'acadèmia de màgia Tannens. A causa de les seues contribucions originals a l'art de la màgia, Menna va ser la primera dona a donar conferències i actuar en el FISM (Federació Internacional de les Societats màgiques).


GAY BLACKSTONE



Gay Blackstone, nascuda el 27 de març de 1952, és una productora, directora, consultora, conferenciant i autora de televisió i teatre estatunidenc. Va ser presidenta de l'Acadèmia d'Arts Màgiques i la Cambra de Comerç de Hollywood qui la va nomenar una de les "Dones distingides de Hollywood en 2007". També és l'ambaixadora internacional de la Germanor Internacional de Mags.


EKATERINA DOBROKHOTOVA



Ekaterina Dobrokhotova, és una maga russa. Especialitzada en màgia de prop i la manipulació de cartes, actualment és una de les millors valorades en aquesta àrea. De fet, Ekaterina es va guanyar el respecte dels altres mags amb les habilitats que posseeix. Té un canal en YouTube (#Ekaterina Dobrokhotova) i difon les seues rutines en apassionants vídeos HD.




DEBBIE LEIFER


Debbie Leifer va ser nomenada “Maga de l'Any del Gran Atlanta” en 2006 pels capítols d'Atlanta de la Germanor Internacional de Mags i la Societat de Mags Estatunidencs. Debbie és la primera dona maga corporativa a rebre aquest honor des que van començar a repartir aquests premis. Ha actuat amb molts dels millors mags, i va tindre l'honor d'ensenyar màgia a Muhammad Ali.


Esperem que us haja agradat el post d’avui!

Coneixíeu alguna d’aquestes magues? No oblideu comentar a les nostres xarxes socials!



36 views

Recent Posts

See All

Espai Curiós: “Lleis absurdes”

En molts països existeixen lleis que van ser creades fa molts anys però que, actualment, estan en desús, encara que no estan derogades. Lleis que, resulten tan estranyes hui dia que es tornen fins i t

bottom of page