top of page
Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

Espai Curiós. App's curioses al mòbil

Updated: Apr 29, 2021


Bon dia a tots i totes! Com vam escoltar una vegada, no són els mòbils en si els que ens han canviat tant la nostra forma d’interactuar, sinó les apps. Hui en dia podem trobar un gran ventall d’apps per a qualsevol mena d’ocasió: des d’unes per a fer esport a altres per a controlar l’economia domèstica. Així que us portem un llistat d’apps per al mòbil i/o tauletes electròniques que hem trobat, com a mínim, curioses.

TOMATO TIMER web >>

Coneixeu la tècnica Pomodoro? Aquesta és una tècnica d’estudi en la que se sosté treballar o estudiar 25 minuts i descansar-ne 5. Després de dos o tres blocs de treball-descans, ens prenem una pausa d’uns 15-20 minuts. Aquesta app cronometra el temps, de manera que no estem pendents del rellotge.



GAMING REMINDER web>>

T’agrada el món dels videojocs? Has d’estar sempre buscant les novetats? Amb aquesta app tot és més senzill. Et mostra les dates dels llançaments, i et mostra el calendari actualitzat amb totes les estrenes dels videojocs de les diferents videoconsoles. A més, hi ha filtres per a poder buscar segons què utilitzes: PlayStation, Xbox, PC, etc.


HIITMI web >>

Aquesta app proporciona entrenaments de màxima intensitat: crossFit, boxa, arts marcials, ioga, arts marcials mixtes, cardio HIIT i altres. A més, inclús la versió gratuïta, s’agraeix la manca de publicitat. Pots utilitzar el teu reproductor de música preferit (Spotify, YouTube, etc.), o audiollibres i s’executa tant en segon pla com amb la pantalla apagada.



CITTYMAPPER web >>

Si estàs cansat o cansada d’anar perdut amb les rutes urbanes de les grans ciutats és la teua aplicació. Tenen un algoritme que et calcula la millor ruta per a anar d’un punt a altre tant en metro, tren, bicicleta, Uber, autobús, etc. La llista de ciutats a la que es pot utilitzar aquesta aplicació és molt llarga (i no solament de la UE).



FEEDLY web >>

Aquesta és una de les principals aplicacions per a llegir les teues notícies en qualsevol dispositiu (també PC). Té moltes opcions per a buscar, catalogar i revisar periòdics, blogs i altres pàgines que t’interessen, tant buscant tu les teues preferides com afegint el tipus de lectura que busques i oferint una llarga varietat de possibilitats que afegir als teus favorits.





Recent Posts

See All

Espai Curiós: “Lleis absurdes”

En molts països existeixen lleis que van ser creades fa molts anys però que, actualment, estan en desús, encara que no estan derogades. Lleis que, resulten tan estranyes hui dia que es tornen fins i t

bottom of page