Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

  • joventutalcoi

Els millors curts: "Vecinooo" de Paco León

Los mejores cortos: "Vecinooo" de Paco León


Paco León Barrios, és un actor, director i productor de cine espanyol que va saltar a la fama amb la sèrie “Aída”, on interpretava al

“Luisma”. Durant l’etapa de confinament domiciliari del 2020, va escriure, produir i dirigir

un curt amb col·laboració de Xiaomi, ja que l’empresa ens va reptar a contar històries de la quarantena.

Aquesta comèdia, gravada des de la pròpia casa de Paco León, el protagonista i una veïna (Maite Sandoval) a la qual abans no coneixia, i la qual li donarà una lliçó de vida, tracta sobre els dies de confinament en els quals sortíem a aplaudir als balcons i en els que, en efecte, començàvem a establir relacions amb veïns amb qui mai havíem conversat.


En aquests últims mesos la convivència, però també l'aïllament, dins de la comunitat de veïns ha regit la vida de moltes persones.


A Espanya, on el confinament gradual pel COVID-19 ha durat quasi 100 dies, mai fins ara havia sigut tan important i íntima la relació amb els qui viuen al costat. Per a bé o per a malament, protegits als seus balcons, darrere les màscares i a distància, els veïns han sigut les persones més pròximes en aquest tràngol.Paco León Barrios, es un actor, director y productor de cine español que saltó a la fama con la serie "Aída”, donde interpretaba al “Luisma”. Durante la etapa de confinamiento domiciliario del 2020, escribió, produjo y dirigió un corto con colaboración de Xiaomi, puesto que la empresa nos retó a contar historias de la cuarentena.

En esta comedia, grabada desde la propia casa de Paco León, el protagonista y una vecina (Maite Sandoval) a la cual antes no conocía, y la cual le dará una lección de vida, trata sobre los días de confinamiento en los cuales salíamos a aplaudir a los balcones y en los que, en efecto, empezábamos a establecer relaciones con vecinos con quienes nunca habíamos conversado.


En estos últimos meses la convivencia, pero también el aislamiento, dentro de la comunidad de vecinos ha regido la vida de muchas personas.


En España, donde el confinamiento gradual por el COVID-19 ha durado casi 100 días, nunca hasta ahora había sido tan importante y íntima la relación con quienes viven al lado. Para bien o para mal, protegidos en sus balcones, tras sus mascarillas y a distancia, los vecinos han sido las personas más próximas en este trance.


#joventut #joventutalcoi #espaijovealcoi #clubjovealcoi #jovesactius #alcoi #alcoy #xarxajove #joves #associacionisme #ajuntamentalcoi #xarxajovealcoiacomtat

16 views

Recent Posts

See All

ESPAI JOVE D’ALCOI
C/ Els Alçamora, 1    03802 Alcoi
Tel.: 96 553 71 38

joventut@alcoi.org

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Negro del icono de YouTube
  • Tik Tok

© 2020 Joventut Alcoi

CLUB JOVE
C/ Els Alçamora, 1    03802 Alcoi
Tel.: 96 553 71 38

clubjove@alcoi.org

  • Instagram