top of page
Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

Els millors curts: "Si me passara algo, os quiero"

Updated: Apr 29, 2021

Aquesta estrena de Netflix és del que ha estat parlant molta gent. S’ha fet tan conegut que podem trobar inclús un challenge en TikTok amb les reaccions després de veure la pel·lícula. Aquesta pel·lícula animada sense diàlegs, parla sobre una parella distanciada que s’enfronta a un buit emocional, el qual anirem descobrint al llarg de la història. Cal anomenar, que encara que no està basada en fets reals, si parla d’una problemàtica que afecta moltes famílies dels Estats Units. Guanyadora de premis com l'IndieFEST Film Festival i del WorldFest de Houston, apunta que podrà ser un dels curtmetratges nominats als Òscars de 2021. Us recomanem que no llegiu la sinopsi a Netflix, ja que el espòiler és molt gran i perd molta intriga de la trama. Will McCormack (1974) és un actor i productor de televisió americà, co-escriptor de la pel·lícula animada «Toy Story 4» i actor de sèries com «The Office» o «Medium». Per altra banda, Michael Govier és un actor, productor, director i guionista americà, conegut per les sèries «This is us» o «Conan», entre altres.

TÍTOL: «Si me pasara algo, os quiero» ANY: 2020 DURACIÓ: 12 minuts DIRECCIÓ: Will McCormack, Michael Govier PRODUCTORA: Gilbert Films, Oh Good Productions (distribuïdor Netflix) GUIÓ: Michael Govier, Will McCormack MÚSICA: Linday Marcus

Esperem que disfruteu molt d'aquest curt. Us ha agradat cap altre curt que us agradaria recomanar-nos? No oblideu comentar-nos que us ha paregut a les nostres xarxes socials!


13 views

Recent Posts

See All

Espai Entrevistes - Rita Martínez

En aquesta ocasió entrevistem A Rita Lucia Martínez Montaner, una jove esportista, que ve a contar-nos com ha acabat dedicant-se al món del futbol i de l'ensenyament d'aquest, quines són les seues afi

Espai Entrevistes - Ana Figueroa

En aquesta ocasió entrevistem a Ana Figueroa, una jove dissenyadora de Cocentaina que ve a explicar-nos com ha acabat dedicant-se al món del disseny, quines són les seues aficions i moltes més coses!

bottom of page