Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

  • joventutalcoi

Els millors curts: "Si me passara algo, os quiero"

Los mejores cortos: "Si me pasara algo, os quiero"


Aquesta estrena de Netflix és del que ha estat parlant molta gent. S’ha fet tan conegut que podem trobar inclús un challenge en TikTok amb les reaccions després de veure la pel·lícula. Aquesta pel·lícula animada sense diàlegs, parla sobre una parella distanciada que s’enfronta a un buit emocional, el qual anirem descobrint al llarg de la història. Cal anomenar, que encara que no està basada en fets reals, si parla d’una problemàtica que afecta moltes famílies dels Estats Units. Guanyadora de premis com l'IndieFEST Film Festival i del WorldFest de Houston, apunta que podrà ser un dels curtmetratges nominats als Òscars de 2021. Us recomanem que no llegiu la sinopsi a Netflix, ja que el espòiler és molt gran i perd molta intriga de la trama. Will McCormack (1974) és un actor i productor de televisió americà, co-escriptor de la pel·lícula animada «Toy Story 4» i actor de sèries com «The Office» o «Medium». Per altra banda, Michael Govier és un actor, productor, director i guionista americà, conegut per les sèries «This is us» o «Conan», entre altres.

TÍTOL: «Si me pasara algo, os quiero» ANY: 2020 DURACIÓ: 12 minuts DIRECCIÓ: Will McCormack, Michael Govier PRODUCTORA: Gilbert Films, Oh Good Productions (distribuïdor Netflix) GUIÓ: Michael Govier, Will McCormack MÚSICA: Linday Marcus

Esperem que disfruteu molt d'aquest curt. Us ha agradat cap altre curt que us agradaria recomanar-nos? No oblideu comentar-nos que us ha paregut a les nostres xarxes socials!Este estreno de Netflix es del que ha sido hablando mucha gente. Se ha hecho tan conocido que podemos encontrar incluso un challenge en TikTok con las reacciones después de ver la película.

Esta película animada sin diálogos, habla sobre una pareja distanciada que se enfrenta a un vacío emocional, el cual iremos descubriendo a lo largo de la historia. Hay que destacar que, aunque no está basada en hechos reales, si habla de una problemática que afecta muchas familias de los Estados Unidos.

Ganadora de premios como el IndieFEST Film Festival y del WorldFest de Houston, apunta a que podrá ser uno de los cortometrajes nominados a los Óscares de 2021.

Os recomendamos que no leáis la sinopsis a Netflix, puesto que el spoiler es muy grande y hace que la trama pierda mucha intriga.

Will McCormack (1974) es un actor y productor de televisión americano, co-escritor de la película animada «Toy Story 4» y actor de series como «The Office» o «Medium». Por otro lado, Michael Govier es un actor, productor, director y guionista americano, conocido por las series «This is us» o «Conan», entre otras.

TÍTULO: «Si me pasara algo, os quiero»

AÑO: 2020

DURACIÓN: 12 minutos

DIRECCIÓN: Will McCormack, Michael Govier

PRODUCTORA: Gilbert Films, Oh Good Productions (distribuidor Netflix)

GUION: Michael Govier, Will McCormack

MÚSICA: Linday Marcus


Esperamos que disfrutéis mucho de este corto. ¿Os ha gustado cualquier otro corto que os gustaría recomendarnos? ¡No olvidéis comentarnos que os ha parecido en nuestras redes sociales!#joventut #joventutalcoi #espaijovealcoi #clubjovealcoi #jovesactius #alcoi #alcoy #xarxajove #joves #associacionisme #ajuntamentalcoi #xarxajovealcoiacomtat

9 views

ESPAI JOVE D’ALCOI
C/ Els Alçamora, 1    03802 Alcoi
Tel.: 96 553 71 38

joventut@alcoi.org

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Negro del icono de YouTube
  • Tik Tok

© 2020 Joventut Alcoi

CLUB JOVE
C/ Els Alçamora, 1    03802 Alcoi
Tel.: 96 553 71 38

clubjove@alcoi.org

  • Instagram