top of page
Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

Els millors curts: "Negative Space"

Updated: Apr 29, 2021


NEGATIVE SPACE”

Benvolguts lectors i lectores, ja ha arribat febrer, i amb ell la nostra recomanació de curts que no et pots perdre!


Aquesta setmana us contarem que és un treball animat d’origen francés, dut a terme amb la tècnica del «Stop Motion» per Max Porter i Ru Kuwahata, els quals van adaptar un poema de Ron Koertge (1940, Olney, Estats Units).


El curt, guanyadordel premi del Festival Internacional de Cine Documental i Curtmetratge de Bilbao (Zinebi 59), també va ser nominat per a l’Òscar el 2018.


Coneixerem, en aquesta ocasió, la història d’un pare absent, ja que sempre viatjava, i la relació amb el seu fill mitjançant el procés de fer una maleta, tot açò amb una veu en off (en anglés, però amb subtítols en castellà) recitant el poema de Ron Koertge.


Ru Kuwahata és una animadora i cineasta japonesa amb quatre curts al darrere, i qui ha treballat des de 2008 amb Max Porter, també animador i cineasta. Ambdós tenen una pàgina web «Tiny Inventions» http://www.tinyinventions.com/main/who-we-are/ amb molta informació sobre el treball que han fet junts.


TÍTOL: «Negative space» ANY: 2017 DURACIÓ: 5 minuts DIRECCIÓ I GUIÓ: Ru Kuwahata i Max Porter MÚSICA: Brain Mendersma

VEU: Albert Birney

Què us ha paregut aquest curt? Ens recomaneu algun que us haja agradat? No oblideu comentar-nos a les nostres xarxes socials!


9 views

Recent Posts

See All
bottom of page