Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

  • joventutalcoi

Els millors curts: "Negative Space"

Los mejores cortos: "Negative Space"


NEGATIVE SPACE”

Benvolguts lectors i lectores, ja ha arribat febrer, i amb ell la nostra recomanació de curts que no et pots perdre!


Aquesta setmana us contarem que és un treball animat d’origen francés, dut a terme amb la tècnica del «Stop Motion» per Max Porter i Ru Kuwahata, els quals van adaptar un poema de Ron Koertge (1940, Olney, Estats Units).


El curt, guanyadordel premi del Festival Internacional de Cine Documental i Curtmetratge de Bilbao (Zinebi 59), també va ser nominat per a l’Òscar el 2018.


Coneixerem, en aquesta ocasió, la història d’un pare absent, ja que sempre viatjava, i la relació amb el seu fill mitjançant el procés de fer una maleta, tot açò amb una veu en off (en anglés, però amb subtítols en castellà) recitant el poema de Ron Koertge.


Ru Kuwahata és una animadora i cineasta japonesa amb quatre curts al darrere, i qui ha treballat des de 2008 amb Max Porter, també animador i cineasta. Ambdós tenen una pàgina web «Tiny Inventions» http://www.tinyinventions.com/main/who-we-are/ amb molta informació sobre el treball que han fet junts.


TÍTOL: «Negative space» ANY: 2017 DURACIÓ: 5 minuts DIRECCIÓ I GUIÓ: Ru Kuwahata i Max Porter MÚSICA: Brain Mendersma

VEU: Albert Birney

Què us ha paregut aquest curt? Ens recomaneu algun que us haja agradat? No oblideu comentar-nos a les nostres xarxes socials!

“NEGATIVE SPACE”

Queridos lectores y lectoras, ya ha llegado febrero ¡y con él nuestra recomendación de cortos que no te puedes perder!


Esta semana os contaremos que este trabajo animado es de origen francés, llevado a cabo con la técnica del «Stop Motion» por Max Porter y Ru Kuwahata, los cuales adaptaron un poema de Ron Koertge (1940, Olney, Estados Unidos).


El corto, ganador del premio del Festival Internacional de Cine Documental y Cortometraje de Bilbao (Zinebi 59), también fue nominado para los Óscar en 2018.


Conoceremos en esta ocasión, la historia de un padre ausente, puesto que siempre viajaba, y la relación con su hijo mediante el proceso de hacer una maleta, todo esto con una voz en off (en inglés, pero con subtítulos en castellano) recitando el poema de Ron Koertge.


Ru Kuwahata es una animadora y cineasta japonesa que ya lleva realizados cuatro cortos, y quien ha trabajado desde 2008 con Max Porter, también animador y cineasta. Ambos tienen una página web «Tine Inventions» http://www.tinyinventions.com/main/who-we-are/ con mucha información sobre el trabajo que han hecho juntos.


TÍTULO: «Negative space»

AÑO: 2017

DURACIÓN: 5 minutos

DIRECCIÓN Y GUION: Ru Kuwahata y Max Porter

MÚSICA: Brain Mendersma

VOZ: Albert Birney


¿Qué os ha parecido este corto? ¿Nos recomendáis alguno que os haya gustado? ¡No olvidéis comentarnos en nuestras redes sociales!#joventut #joventutalcoi #espaijovealcoi #clubjovealcoi #jovesactius #alcoi #alcoy #xarxajove #joves #associacionisme #ajuntamentalcoi #xarxajovealcoiacomtat

5 views

Recent Posts

See All

ESPAI JOVE D’ALCOI
C/ Els Alçamora, 1    03802 Alcoi
Tel.: 96 553 71 38

joventut@alcoi.org

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Negro del icono de YouTube
  • Tik Tok

© 2020 Joventut Alcoi

CLUB JOVE
C/ Els Alçamora, 1    03802 Alcoi
Tel.: 96 553 71 38

clubjove@alcoi.org

  • Instagram