Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

  • joventutalcoi

Els millors curts: "Lucas"

Los mejores cortos: "Lucas"


«Inclús la persona més petita pot canviar el curs del futur» (La comunitat de l’anell). Hui us portem un curt amb un tema un poc delicat, la pederàstia.


Lucas, un adolescent desesperat per aconseguir diners per comprar-se una moto, fa un tracte amb un estrany perquè li faça fotos a canvi de diners.

Aquest curt és una part de la realitat a la qual poden enfrontar-se els i les nostres joves i que cal conscienciar. Això si, a causa de la temàtica i a les escenes que apareixen, recomanem el curt a partir de 16 anys en amunt.

Alex Montoya (1973) és un conegut director de cinema amb una llarga carrera amb els curtmetratges amb diversos premis al seu darrere. El seu curtmetratge «Lucas» va ser nominat als Goya com a millor curtmetratge de ficció. A la seua filmografia encontrem joies com: «REC» (1999) o «Cómo conocí a tu padre» (2008).


TÍTOL: «Lucas»

ANY: 2012

DURACIÓ: 28:51 minuts

DIRECCIÓ: Alex Montoya

GUIÓ: Alex Montoya, Sergio Barrejón (co-guionista)

MÚSICA: Fernando Velázquez


«Incluso la persona más pequeña puede cambiar el curso del futuro» (La comunidad del anillo). Hoy os llevamos un corto con un tema un poco delicado, la pederastia.


Lucas, un adolescente desesperado por conseguir dinero para comprarse una moto, hace un trato con un extraño para que le haga fotos a cambio de dinero.

Este corto es una parte de la realidad a la cual pueden enfrentarse nuestros/as jóvenes y que debemos tomar conciencia. Esto sí, debido a la temática y a las escenas que aparecen, recomendamos el corto a partir de los 16 años en adelante.

Alex Montoya (1973) es un conocido director de cine con una larga carrera con los cortometrajes y varios premios a sus espaldas. Su cortometraje «Lucas» fue nominado a los Goya como mejor cortometraje de ficción. En su filmografía encontramos joyas como: «REGUERA» (1999) o «Cómo conocí a tu padre» (2008).

TÍTULO: «Lucas»

AÑO: 2012

DURACIÓN: 28:51 minutos

DIRECCIÓN: Alex Montoya

GUION:Alex Montoya, Sergio Barrejón (coguionista)

MÚSICA: Fernando Velázquez#joventut #joventutalcoi #espaijovealcoi #clubjovealcoi #jovesactius #alcoi #alcoy #xarxajove #joves #associacionisme #ajuntamentalcoi #xarxajovealcoiacomtat

11 views

ESPAI JOVE D’ALCOI
C/ Els Alçamora, 1    03802 Alcoi
Tel.: 96 553 71 38

joventut@alcoi.org

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Negro del icono de YouTube
  • Tik Tok

© 2020 Joventut Alcoi

CLUB JOVE
C/ Els Alçamora, 1    03802 Alcoi
Tel.: 96 553 71 38

clubjove@alcoi.org

  • Instagram