Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

  • joventutalcoi

Els millors curts: "INNER WORKINGS"

Los mejores cortos: "INNER WORKINGS"


Bon dia! Diuen que tots els dies són bonics si elegeixes veure’ls així, i d’això parla el curt que veurem avui, de fer aquelles coses que ens donen felicitat.

En realitat, us portem un curt que ha sigut dut a terme, en part, per l’alumnat de la llicenciatura de Música de la Facultat de Música i Arts UAT.

El projecte, que tenia una finalitat acadèmica va recrear els efectes de so del curt original de Disney (estrenat junt amb la pel·lícula de Moana), per tant els drets segueixen siguen de la multinacional.

El curt original va ser dut a terme per Leonardo Matsuda, un director, escriptor i artista del guió gràfic brasiler que treballa al Walt Disney Studios. Ha portat a terme projectes com Rompe Ralph o Big Hero 6.

Inner Works, tant l’original de Disney com l’adaptació creada pels estudiants de la UAT, ens parla de la necessitat d'harmonitzar la nostra vida, equilibrant el benestar amb les nostres ocupacions, d’escoltar el cor i allò que ens intenta dir.

DIRECCIÓ ORIGINAL: LEONARDO MATSUDA

DIRECCIÓ UAT: SERGIO ARTURO BARROSO GÓMEZ

DURACIÓ: 6:23 minuts

GUIÓ: LEONARDO MATSUDA

ANY: 2016

ANY DE L’ADAPTACIÓ: 2020

MÚSICA: LUDWIG GÖRANSSON


Esperem que gaudiu molt d’aquest curtmetratge i ens conteu què us ha paregut, i si esteu d’acord amb el que ens està mostrant.

Ens tornem a veure la setmana que ve ací, però no oblideu que estem pujant contingut de dilluns a divendres, tant ací com a les nostres xarxes socials.

Que passeu un feliç dia!

Buenos días! Dicen que todos los días son bonitos si eliges verlos así, y de esto habla el corto que veremos hoy, de hacer aquellas cosas que nos dan felicidad.

En realidad, os llevamos un corto que ha sido llevado a cabo, en parte, por el alumnado de la licenciatura de Música de la Facultad de Música y Artes UAT.

El proyecto, que tenía una finalidad académica recreó los efectos de sonido del corto original de Disney (estrenado junto con la película de Moana), por lo tanto los derechos siguen sean de la multinacional.

El corto original fue llevado a cabo por Leonardo Matsuda, un director, escritor y artista del guion gráfico brasileño que trabaja a Walt Disney Studios. Ha llevado a cabo proyectos como Rompe Ralph o Big Hero 6.

Inner Works, tanto el original de Disney como la adaptación creada por los estudiantes de la UAT, nos habla de la necesidad de armonizar nuestra vida, equilibrando el bienestar con nuestras ocupaciones, de escuchar el coro y aquello que nos intenta dir.

DIRECCIÓN ORIGINAL: LEONARDO MATSUDA

DIRECCIÓN UAT: SERGIO ARTURO BARROSO GÓMEZ

DURACIÓN: 6:23 minutos

GUION: LEONARDO MATSUDA

AÑO: 2016

AÑO DE La ADAPTACIÓN: 2020

MÚSICA: LUDWIG GÖRANSSON

Esperamos que disfrutéis mucho de este cortometraje y nos contáis qué os ha parecido, y si estáis de acuerdo con el que nos está mostrando.

Nos volvemos a ver la semana que viene aquí, pero no olvidáis que estamos subiendo contenido de lunes a viernes, tanto aquí como nuestras redes sociales.

Que pasáis un feliz día!#joventut #joventutalcoi #espaijovealcoi #clubjovealcoi #jovesactius #alcoi #alcoy #xarxajove #joves #associacionisme #ajuntamentalcoi #xarxajovealcoiacomtat

5 views

ESPAI JOVE D’ALCOI
C/ Els Alçamora, 1    03802 Alcoi
Tel.: 96 553 71 38

joventut@alcoi.org

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Negro del icono de YouTube
  • Tik Tok

© 2020 Joventut Alcoi

CLUB JOVE
C/ Els Alçamora, 1    03802 Alcoi
Tel.: 96 553 71 38

clubjove@alcoi.org

  • Instagram