top of page
Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

Els millors curts: "INNER WORKINGS"

Updated: Apr 29, 2021

Los mejores cortos: "INNER WORKINGS"


Bon dia! Diuen que tots els dies són bonics si elegeixes veure’ls així, i d’això parla el curt que veurem avui, de fer aquelles coses que ens donen felicitat.

En realitat, us portem un curt que ha sigut dut a terme, en part, per l’alumnat de la llicenciatura de Música de la Facultat de Música i Arts UAT.

El projecte, que tenia una finalitat acadèmica va recrear els efectes de so del curt original de Disney (estrenat junt amb la pel·lícula de Moana), per tant els drets segueixen siguen de la multinacional.

El curt original va ser dut a terme per Leonardo Matsuda, un director, escriptor i artista del guió gràfic brasiler que treballa al Walt Disney Studios. Ha portat a terme projectes com Rompe Ralph o Big Hero 6.

Inner Works, tant l’original de Disney com l’adaptació creada pels estudiants de la UAT, ens parla de la necessitat d'harmonitzar la nostra vida, equilibrant el benestar amb les nostres ocupacions, d’escoltar el cor i allò que ens intenta dir.

DIRECCIÓ ORIGINAL: LEONARDO MATSUDA

DIRECCIÓ UAT: SERGIO ARTURO BARROSO GÓMEZ

DURACIÓ: 6:23 minuts

GUIÓ: LEONARDO MATSUDA

ANY: 2016

ANY DE L’ADAPTACIÓ: 2020

MÚSICA: LUDWIG GÖRANSSON


Esperem que gaudiu molt d’aquest curtmetratge i ens conteu què us ha paregut, i si esteu d’acord amb el que ens està mostrant.

Ens tornem a veure la setmana que ve ací, però no oblideu que estem pujant contingut de dilluns a divendres, tant ací com a les nostres xarxes socials.

Que passeu un feliç dia!


8 views

Recent Posts

See All
bottom of page