Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

  • joventutalcoi

Els millors curts: "El regalo"

Los mejores cortos: "El regalo"


El curtmetratge que us portem avui és una tendra animació on els dos personatges principals són un noi que es passa el dia assegut jugant als videojocs i un cadell de gosset que vol jugar a la pilota.

Aquest curt ja té més de 60 premis guanyats i ha aparegut en més de 180 festivals de cinema.

El creador d’aquest curt va ser Jacob Frey, mentre era estudiant d’animació de l’acadèmia de cine de Baden-Württemberg, a Alemania. Abans d’estudiar, va ser cinc anys Artista Gràfic freelance en diferents agències de publicitat. També ha treballat per a Sony Ericsson com a Supervisor d’Animació i va obtindre experiència internacional durant el seu temps a Disney Interactive en Brighton i Psypop.


TÍTOL: THE PRESENT

ANY: 2015

DURACIÓ: 4 MINUTS

DIRECCIÓ: JACOB FREY

GUIÓ: FABIO CAVALCANTI, JACOB FREY

MÚSICA: TOBIAS BUERGER


Esperem que disfruteu molt de la nostra recomanació. I no oblideu seguir-nos a les nostres xarxes socials i comentar el que us ha paregut!


El cortometraje que os llevamos hoy es una tierna animación donde los dos personajes principales son un chico que se pasa el día sentado jugando a los videojuegos y un cachorro de perrito que quiere jugar a la pelota.

Este corto ya tiene más de 60 premios ganados y ha aparecido en más de 180 festivales de cine.

El creador de este corto fue Jacob Frey, mientras era estudiante de animación de la academia de cine de Baden-Wurttemberg, en Alemania. Antes de estudiar, fue cinco años Artista Gráfico freelance en diferentes agencias de publicidad. También ha trabajado para Sony Ericsson como Supervisor de Animación y obtuvo experiencia internacional durante su tiempo en Disney Interactive en Brighton y Psypop.


TÍTULO: THE PRESENT

AÑO: 2015

DURACIÓN: 4 MINUTOS

DIRECCIÓN: JACOB FREY

GUION: FABIO CAVALCANTI, JACOB FREY

MÚSICA: TOBIAS BUERGER


Esperamos que disfruteis mucho de nuestra recomendación. Y no olvideis seguirnos en nuestras redes sociales y comentar que os ha parecido.#joventut #joventutalcoi #espaijovealcoi #clubjovealcoi #jovesactius #alcoi #alcoy #xarxajove #joves #associacionisme #ajuntamentalcoi #xarxajovealcoiacomtat

13 views

ESPAI JOVE D’ALCOI
C/ Els Alçamora, 1    03802 Alcoi
Tel.: 96 553 71 38

joventut@alcoi.org

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Negro del icono de YouTube
  • Tik Tok

© 2020 Joventut Alcoi

CLUB JOVE
C/ Els Alçamora, 1    03802 Alcoi
Tel.: 96 553 71 38

clubjove@alcoi.org

  • Instagram