Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

  • joventutalcoi

Els millors curts: «El enigma el Chico Croqueta» de Pablo Llorens

Updated: Jan 28

Los mejores cortos: «El enigma el Chico Croqueta» de Pablo Llorens


Avui us hem portat a la nostra secció “els millors curts”, una cosa un poquet diferent del que solem recomanar però que ens ha agradat molt «El enigma el Chico Croqueta».


El director, productor i guionista d’aquest curtmetratge és Pablo Llorens, un animador Alcoià especialista en la tècnica “stop-motion” (una tècnica que consisteix a donar animació a objectes inanimats a través d’imatges fixes i successives).


Des de jove, Pablo va començar a treballar l’animació amb la plastilina. Un dels seus primers curtmetratges “Caracol, col, col” (1995) ja va ser guanyador d’un premi Goya al millor curtmetratge d’animació.

Amb aquest nou curt (entre molts més que es poden trobar a la web) trobem “El enigma del Chico Croqueta” guanyador d’altre premi Goya al millor curtmetratge d’animació el 2005. Aquesta història té com a personatge principal un pobre noi que aconsegueix la fama a través del seu paper com a croqueta congelada en un anunci de televisió. La vida comença a anar costera avall quan deixa de ser famós i comença a veure’s perseguit per entitats misterioses, agents secrets i éssers de l’espai exterior.


TÍTOL: «El enigma del chico croqueta»

ANY: 2005

DURACIÓ: 31: 23 minuts

DIRECCIÓ, FOTOGRAFIA, PRODUCCIÓ I GUIÓ: Pablo Llorens

MÚSICA: Ramón Giner (Premi a la millor música en la Mostra de València, amb el curt)


Hoy os hemos traido a nuestra sección “Els millors curts”, algo un poquito diferente del que solemos recomendar pero que nos ha gustado mucho «El enigma del Chico Croqueta».


El director, productor y guionista de este cortometraje es Pablo Llorens, un animador Alcoyano especialista en la técnica “stop-motion” (una técnica que consiste a dar animación a objetos inanimados a través de imágenes fijas y sucesivas).


Desde joven, Pablo empezó a trabajar la animación con la plastilina. Uno de sus primeros cortometrajes “Caracol, col, col” (1995) ya fue ganador de un premio Goya al mejor cortometraje de animación.

Con este nuevo corto (entre muchos más que se pueden encontrar en la web) encontramos “El enigma de Chico Croqueta” ganador de otro premio Goya al mejor cortometraje de animación el 2005. Esta historia tiene como personaje principal un pobre chico que consigue la fama a través de su papel como croqueta congelada en un anuncio de televisión. La vida empieza a ir cuesta abajo cuando deja de ser famoso y empieza a verse perseguido por entidades misteriosas, agentes secretos y seres del espacio exterior.


TÍTULO: «El enigma del chico croqueta»

AÑO: 2005

DURACIÓN: 31: 23 minutos

DIRECCIÓN, FOTOGRAFÍA, PRODUCCIÓN Y GUION: Pablo Llorens

MÚSICA: Ramón Giner (Premio a la mejor música en la Muestra de València, con el corto)


#joventut #joventutalcoi #espaijovealcoi #clubjovealcoi #jovesactius #alcoi #alcoy #xarxajove #joves #associacionisme #ajuntamentalcoi #xarxajovealcoiacomtat

13 views

Recent Posts

See All

ESPAI JOVE D’ALCOI
C/ Els Alçamora, 1    03802 Alcoi
Tel.: 96 553 71 38

joventut@alcoi.org

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Negro del icono de YouTube
  • Tik Tok

© 2020 Joventut Alcoi

CLUB JOVE
C/ Els Alçamora, 1    03802 Alcoi
Tel.: 96 553 71 38

clubjove@alcoi.org

  • Instagram