Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

  • joventutalcoi

Els millors curts: "ALMAS GEMELAS"

Los mejores cortos: "Almas gemelas"


Tornem als nostres dimecres de curts!

Avui amb una història que ens ha fet pensar un poquet en la nostra manera d’actuar al nostre dia a dia.

El curt s’anomena narrat amb una veu en off, «almas gemelas» i conta una bonica història sobre les ànimes que estan destinades a trobar-se per poder complir el seu destí.

Ens va recordar a l'antiga llegenda d’Àsia oriental que ens parlava del fil roig del destí, és a dir, que aquells que estan units per aquell fil estaran designats a trobar-se. Així, la traducció de la llegenda (traduït) diu: un fil roig invisible connecta a aquells que estiguen destinats a trobar-se, sense importar temps, lloc o circumstàncies. El fil roig es pot estirar o contraure, però mai trencar-se.

Clarament, no és la mateixa història, ja que el director Alex Vallejo li ha donat la seua forma i ha narrat la història amb el seu propi estil (i molt ben adaptat). De manera que esteu atents i atentes, ja que el vostre destí pot canviar al girar la cantonada!

Per cert, heu conegut la vostra ànima bessona? O penseu que, en canvi, no només hi ha una persona idònia per a compartir les vostres vides? Ja ens conteu! (ens encanten les històries romàntiques).


TÍTOL: ALMAS GEMELAS

ANY: 2014

GUIÓ: ALEX VALLEJO

DIRECCIÓ: ALEX VALLEJO


Esprem que disfruteu tant com nosaltres d’aquest curt. No oblideu comentar que us ha paregut a les nostres Xarxes Socials!

Que passeu un bon dimecres!
Volvemos a nuestros miércoles de cortos!

Hoy con una historia que nos ha hecho pensar un poquito en nuestra manera de actuar en nuestro día a día.

El corto se denomina narrado con una voz en off, «almas gemelas» y cuenta una bonita historia sobre las almas que están destinadas a encontrarse para poder cumplir su destino.

Nos recordó a la antigua leyenda de Asia oriental que nos hablaba del hilo rojo del destino, es decir, que aquellos que están unidos por aquel hilo estarán designados a encontrarse. Así, la traducción de la leyenda (traducido) dice: un hilo rojo invisible conecta a aquellos que estén destinados a encontrarse, sin importar tiempo, lugar o circunstancias. El hilo rojo se puede estirar o contraer, pero nunca romperse.

Claramente, no es la misma historia, puesto que el director Alex Vallejo le ha dado su forma y ha narrado la historia con su propio estilo (y mucho muy adaptado). De forma que estáis atentos y atentas, puesto que vuestro destino puede cambiar al girar la esquina!

Por cierto, habéis conocido vuestra alma gemela? O pensáis que, en cambio, no solo hay una persona idónea para compartir vuestras vidas? Ya nos contáis! (nos encantan las historias románticas).


TÍTULO: ALMAS GEMELAS

AÑO: 2014

GUION: ALEX VALLEJO

DIRECCIÓN: ALEX VALLEJO


Exprime que disfrutad tanto como nosotros de este corto. No olvidáis comentar que os ha *paregut en nuestras Redes Sociales!

Que pasáis un buen miércoles!#joventut #joventutalcoi #espaijovealcoi #clubjovealcoi #jovesactius #alcoi #alcoy #xarxajove #joves #associacionisme #ajuntamentalcoi #xarxajovealcoiacomtat

5 views

ESPAI JOVE D’ALCOI
C/ Els Alçamora, 1    03802 Alcoi
Tel.: 96 553 71 38

joventut@alcoi.org

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Negro del icono de YouTube
  • Tik Tok

© 2020 Joventut Alcoi

CLUB JOVE
C/ Els Alçamora, 1    03802 Alcoi
Tel.: 96 553 71 38

clubjove@alcoi.org

  • Instagram