top of page
Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

Els millors curts: "ALMAS GEMELAS"

Updated: Apr 29, 2021

Tornem als nostres dimecres de curts!

Avui amb una història que ens ha fet pensar un poquet en la nostra manera d’actuar al nostre dia a dia.

El curt s’anomena narrat amb una veu en off, «almas gemelas» i conta una bonica història sobre les ànimes que estan destinades a trobar-se per poder complir el seu destí.

Ens va recordar a l'antiga llegenda d’Àsia oriental que ens parlava del fil roig del destí, és a dir, que aquells que estan units per aquell fil estaran designats a trobar-se. Així, la traducció de la llegenda (traduït) diu: un fil roig invisible connecta a aquells que estiguen destinats a trobar-se, sense importar temps, lloc o circumstàncies. El fil roig es pot estirar o contraure, però mai trencar-se.

Clarament, no és la mateixa història, ja que el director Alex Vallejo li ha donat la seua forma i ha narrat la història amb el seu propi estil (i molt ben adaptat). De manera que esteu atents i atentes, ja que el vostre destí pot canviar al girar la cantonada!

Per cert, heu conegut la vostra ànima bessona? O penseu que, en canvi, no només hi ha una persona idònia per a compartir les vostres vides? Ja ens conteu! (ens encanten les històries romàntiques).


TÍTOL: ALMAS GEMELAS

ANY: 2014

GUIÓ: ALEX VALLEJO

DIRECCIÓ: ALEX VALLEJO


Esprem que disfruteu tant com nosaltres d’aquest curt. No oblideu comentar que us ha paregut a les nostres Xarxes Socials!

Que passeu un bon dimecres!


10 views

Recent Posts

See All
bottom of page