Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

  • joventutalcoi

El llibre de la setmana: "El nombre del viento” de Patrick Rothfuss

El libro de la semana: "El nombre del viento” de Patrick Rothfuss


Editorial: PLAZA & JANES EDITORES

Gènere: Fantàstic

Nombre de pàgines: 880

Atípica, profunda i sincera. "El nombre del viento" és una novel·la d'aventures, d'històries dins d'altres històries, de misteri, d'amistat, d'amor, de màgia i de superació que ha enlluernat a tots els que l'han llegida.

«He robat princeses a reis agònics. Vaig incendiar la ciutat de Trebon. He passat la nit amb Felurian i he despertat viu i entenimentat. Em van expulsar de la Universitat a una edat a la qual a la majoria encara no els deixen entrar. He recorregut de nit camins dels quals uns altres no s'atreveixen a parlar ni tan sols de dia. He parlat amb déus, he estimat a dones i he escrit cançons que fan plorar als bards.

»Em dic Kvothe. Potser has sentit parlar de mi.»

«Vaig viatjar, vaig estimar, vaig perdre, vaig confiar i em van trair.»

En una posada en terra de ningú, un home es disposa a relatar, per primera vegada, l'autèntica història de la seua vida. Una història que únicament ell coneix i que ha quedat diluïda després dels rumors, les conjectures i els contes de taverna que li han convertit en un personatge llegendari a qui tots donaven ja per mort: Kvothe... músic, captaire, lladre, estudiant, mag, heroi i assassí.

Ara revelarà la veritat sobre si mateix. I per a això ha de començar pel principi: la seua infància en una colla d'artistes ...


------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------Editorial: PLAZA & JANES EDITORES

Género: Fantástico

Número de páginas: 880

Atípica, profunda y sincera. El nombre del viento es una novela de aventuras, de historias dentro de otras historias, de misterio, de amistad, de amor, de magia y de superación que ha deslumbrado a todos los que la han leído.

«He robado princesas a reyes agónicos. Incendié la ciudad de Trebon. He pasado la noche con Felurian y he despertado vivo y cuerdo. Me expulsaron de la Universidad a una edad a la que a la mayoría todavía no los dejan entrar. He recorrido de noche caminos de los que otros no se atreven a hablar ni siquiera de día. He hablado con dioses, he amado a mujeres y he escrito canciones que hacen llorar a los bardos.

»Me llamo Kvothe. Quizás hayas oído hablar de mí.»

«Viajé, amé, perdí, confié y me traicionaron.»

En una posada en tierra de nadie, un hombre se dispone a relatar, por primera vez, la auténtica historia de su vida. Una historia que únicamente él conoce y que ha quedado diluida tras los rumores, las conjeturas y los cuentos de taberna que le han convertido en un personaje legendario a quien todos daban ya por muerto: Kvothe... músico, mendigo, ladrón, estudiante, mago, héroe y asesino.

Ahora va a revelar la verdad sobre sí mismo. Y para ello debe empezar por el principio: su infancia en una troupe de artistas...


#joventut #joventutalcoi #espaijovealcoi #clubjovealcoi #jovesactius #alcoi #alcoy #xarxajove #joves #associacionisme #ajuntamentalcoi #xarxajovealcoiacomtat

ESPAI JOVE D’ALCOI
C/ Els Alçamora, 1    03802 Alcoi
Tel.: 96 553 71 38

joventut@alcoi.org

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Negro del icono de YouTube
  • Tik Tok

© 2020 Joventut Alcoi

CLUB JOVE
C/ Els Alçamora, 1    03802 Alcoi
Tel.: 96 553 71 38

clubjove@alcoi.org

  • Instagram