top of page
Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

El llibre de la setmana: "El nombre del viento” de Patrick Rothfuss

Updated: Apr 29, 2021


Editorial: PLAZA & JANES EDITORES

Gènere: Fantàstic

Nombre de pàgines: 880

Atípica, profunda i sincera. "El nombre del viento" és una novel·la d'aventures, d'històries dins d'altres històries, de misteri, d'amistat, d'amor, de màgia i de superació que ha enlluernat a tots els que l'han llegida.

«He robat princeses a reis agònics. Vaig incendiar la ciutat de Trebon. He passat la nit amb Felurian i he despertat viu i entenimentat. Em van expulsar de la Universitat a una edat a la qual a la majoria encara no els deixen entrar. He recorregut de nit camins dels quals uns altres no s'atreveixen a parlar ni tan sols de dia. He parlat amb déus, he estimat a dones i he escrit cançons que fan plorar als bards.

»Em dic Kvothe. Potser has sentit parlar de mi.»

«Vaig viatjar, vaig estimar, vaig perdre, vaig confiar i em van trair.»

En una posada en terra de ningú, un home es disposa a relatar, per primera vegada, l'autèntica història de la seua vida. Una història que únicament ell coneix i que ha quedat diluïda després dels rumors, les conjectures i els contes de taverna que li han convertit en un personatge llegendari a qui tots donaven ja per mort: Kvothe... músic, captaire, lladre, estudiant, mag, heroi i assassí.

Ara revelarà la veritat sobre si mateix. I per a això ha de començar pel principi: la seua infància en una colla d'artistes ...


bottom of page