top of page
Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

El llibre de la setmana: "ALGUIEN ESTA MINTIENDO" KAREN M. MCMANUSTothom té secrets, veritat? Però, què serien capaços de fer per a protegir-los?

Simon Kelleger va ser massa lluny en explicar-li a tothom, a través d'una App, els secrets més íntims dels seus companys de classe...

Ara que Simon està mort només queda un gran secret per revelar. Tenim quatre sospitosos i us proposem un repte: esbrinareu qui ho va assassinar?


Una nova app està acorralant a l'elit de l'institut Bayview per a estudiants de perfil elevat. Les filtracions de la vida privada dels estudiants corren com la pólvora per la nova xarxa social creada per Simon Kelleher, alumne de la mateixa institució.

Però la cosa es posa molt seriosa quan Simon és assassinat just davant de les seues víctimes. Els quatre capitostos de la «crème de la crème» estudiantil es converteixen en sospitosos directes de l'assassinat.

Quins secrets guardarien per a arriscar-se a acabar amb Simon?

Qui serà el culpable?

Un thriller que et mantindrà contenint la respiració fins al final.

Simon Kelleher és Gossip Girl en el món real, on el perill de fer un mal ús de les xarxes socials està latent en la societat, sobretot entre els més joves.


Núm. de pàgines: 352

Editorial: ALFAGUARA

Idioma: CASTELLÀ

Any d'edició: 2020

Traductor: SARA CANO FERNÁNDEZ


20 views

Comments


bottom of page