top of page

dj., 26 de gen.

|

ONLINE

TVJOVE - ESPAI ENTREVISTES: MIGUEL ALBUJER

TVE JOVE- Espacio entrevistas: Miguel Albujer

Registration is Closed
See other events
TVJOVE - ESPAI ENTREVISTES: MIGUEL ALBUJER
TVJOVE - ESPAI ENTREVISTES: MIGUEL ALBUJER

HORARI

26 de gen. del 2023, 12:00 CET

ONLINE

DESCRIPCIÓ

TVJOVE - ESPAI ENTREVISTES: MIGUEL ALBUJER

Al nostre canal de YouTube TV JOVE Alcoi i al nostre Facebook joventutalcoi.

En aquesta ocasió entrevistem a Miguel Albujer, un jove dissenyador d'Alcoi que ve a explicar-nos com ha acabat dedicant-se al món del disseny, quines són les seues aficions i moltes coses més!

Miguel Albujer o també conegut a les xarxes socials com Cosmic Nomad (Nòmada Còsmic) és un estudiant de disseny de l'EASD d'Alcoi que resideix en aquest municipi des de fa uns anys. Els seus estudis estan especialitzats en el Disseny de Producte, però té afició pel Disseny Gràfic, amb què s'expressa a través dels collages digitals. El seu moviment favorit és el surrealisme i dadaisme, entre altres, amb què segons ell, expressa els seus mons interns.

________________________________________________________________________________________________________________

TVE JOVE- Espacio entrevistas: Miguel Albujer

En nuestro canal de YouTube TV JOVE Alcoi y en nuestro Facebook joventutalcoi.

En esta ocasión entrevistamos a Miguel Albujer, un joven diseñador de Alcoy que viene a explicarnos cómo ha acabado dedicándose al mundo del diseño, cuáles son sus aficiones y muchas cosas más. Miguel Albujer o también conocido en las redes sociales como Cosmic Nomad (Nómada Cósmico) es un estudiante de diseño del EASD de Alcoy que reside en este municipio desde hace unos años. Sus estudios están especializados en el Diseño de Producto, pero tiene afición por el Diseño Gráfico, con que se expresa a través de los collages digitales. Su movimiento favorito es el surrealismo y dadaísmo, entre otros, con que, según él, expresa sus mundos internos.

Comparteix l'esdeveniment

bottom of page