top of page

ds., 25 de set.

|

Alcoi

INAUGURACIÓ 2a EXPOSICIÓ COL·LECTIVA MULIER

Inauguración 2ª Exposición colectiva MULIER

Registration is Closed
See other events
INAUGURACIÓ 2a EXPOSICIÓ COL·LECTIVA MULIER
INAUGURACIÓ 2a EXPOSICIÓ COL·LECTIVA MULIER

HORARI

25 de set. del 2021, 19:00 – 21:00

Alcoi, Antiguo colegio Cervantes, Carrer els Alçamora, 1, 03801 Alcoi, Alicante, España

DESCRIPCIÓ

El dissabte 25 de setembre a les 19 h al Centre Cervantes Jove (CCJ) inauguració de l'exposició col·lectiva de les xiques MULIER de les revistes 2 i 3.  L'exposició podrà visitar-se del 25 de setembre al 8 d'octubre en l'horari de l'Espai Jove.

Diana Ventura - Ilustradora - 2a revista - Cada racó d'Alcoi és capturat per @didi_vent. L'essència, la cura i l'amor que posa Diana en les seues il·lustracions captiven a tot aquell que estima la ciutat d'Alcoi i les seues muntanyes. Actualment crea trossets emblemàtics d'aquesta ciutat en lámines i totebags.

Miriam Barea - Artista Multidisciplinaria- 3r revista - Miriam, @miriam_basen, actualment treballa per a estalviar i poder invertir-ho en els seus grans projectes, però continua activa en el món artístic presentant les seues idees per a convocatòries i beques. “M'encantaria que m'acceptaren algun projecte més gran per a poder donar més visibilitat al meu treball, a part de que alguns subvencionen la realització de les peces, la qual cosa em permet plantejar-me altres formats”.

Laura López - Bodypaint i imatge personal - 3r revista - Una jove que mescla argiles per a aconseguir efectes, esprais corporals o fins i tot aerografía damunt d'encaixos, per a aconseguir els millors resultats. El seu nom en Instagram és @laura_vogel_laura que en albanés significa 'Xicoteta Laura'. Ara sent que ha arribat a ser la dona professional i amb experiència que sempre he volgut ser, però assegura que s'està enfrontant a "una nova jo que volia eixir i que mai he deixat per por”.

María Paños - Escultura - 3r revista - María és la creadora de @malditoalebrije. Un alebije és un ésser imaginari format per elements fisonòmics d'animals diferents, una combinació de diversos animals que formen un ser fantástico.es una artesania originària de Mèxic que es realitza mitjançant la tècnica de la cartonería, es pinten amb colors alegres i vibrants. María ho porta al seu terreny i crea les peces amb plastilina, crea un motle de silicona i després reprodueix l'obra en resina per a finalment pintar-les.

Alba Va mirar - Pintora - 2n revista - La pintora Alba Miró, en Instagram @albamiro.sèrie, crea art sobre llenços i peces en el garatge de la seua casa. El seu estil abstracte, alhora que figuratiu, mostra éssers amb una mescla de colors harmònics. Li agrada donar un aspecte inacabat, però alhora, dins d'aqueixa imperfecció té en compte tots els detalls. Li agradaria poder provar moltes tècniques i materials, mesclar-los i crear combinacions noves.

Darrere de @nienie_ceramica es troba Eugenie Pauwels. Ambiciosa, emocional i aventurera ha aterrat a Alcoi des de Bèlgica per a aconseguir el seu propi somni, crear un taller de ceràmica on experimentar i dissenyar les seues peces, però també fer classes a tots aquells interessats.

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

El sábado 25 de septiembre a las 19 h en el Centro Cervantes Jove (CCJ) inauguración de la exposición colectiva de las pequeñas *MULIER de las revistas 2 y 3. La exposición podrá visitarse del 25 de septiembre al 8 de octubre en el horario del Espacio Joven.

Diana Ventura - Ilustradora - 2.ª revista - Cada rincón de Alcoy es capturado por @didi_viento. La esencia, la cura y el amor que pose Diana en sus ilustraciones cautivan a todo aquel que estima la ciudad de Alcoy y sus montañas. Actualmente crea trocitos emblemáticos de esta ciudad en láminas y *totebags.

Miriam Barea - Artista Multidisciplinaria- 3.º revista - Miriam, @miriam_basan, actualmente trabaja para ahorrar y poder invertirlo en sus grandes proyectos, pero continúa activa en el mundo artístico presentando sus ideas para convocatorias y becas. “Me encantaría que me aceptaron algún proyecto más grande para poder dar más visibilidad a mi trabajo, aparte de que algunos subvencionan la realización de las piezas, lo cual me permite plantearme otros formatos”.

Laura López - Bodypaint e imagen personal - 3.º revista - Una joven que mezcla arcillas para conseguir efectos, esprays corporales o incluso aerografía encima de ensambladuras, para conseguir los mejores resultados. Su nombre en Instagram es @laura_vogel_*laura que albanés significa 'Pequeña Laura'. Ahora siendo que ha llegado a ser la mujer profesional y con experiencia que siempre he querido ser, pero asegura que se está enfrentando a una nueva yo que quería salir y que nunca he dejado por miedo”.

María Paños - *Escultura - 3.º revista - María es la creadora de @malditoalebrije. Uno alebije es un ser imaginario formado por elementos fisonómicos de animales diferentes, una combinación de varios animales que forman un ser fantástico.es una artesanía originaria de México que se realiza mediante la técnica de la *cartonería, se pintan con colores alegres y vibrantes. María lo lleva a su terreno y crea las piezas con plastilina, crea un molde de silicona y después reproduce la obra en resina para finalmente pintarlas.

Alba *Va mirar - Pintora - 2.º revista - La pintora Alba Miró, en Instagram @albamiro.serie, crea arte sobre lienzos y piezas en el garaje de su casa. Su estilo abstracto, a la vez que figurativo, muestra seres con una mezcla de colores armónicos. Le gusta dar un aspecto inacabado, pero a la vez, dentro de esa imperfección tiene en cuenta todos los detalles. Le gustaría poder probar muchas técnicas y materiales, mezclarlos y crear combinaciones nuevas.

Detrás de @nienie_ceramica se encuentra Eugenie Pauwels. Ambiciosa, emocional y aventurera ha aterrizado en Alcoy desde Bélgica para conseguir su propio sueño, crear un taller de cerámica donde experimentar y diseñar sus piezas, pero también dar clases a todos aquellos interesados.

Comparteix l'esdeveniment

bottom of page