top of page

dc., 09 de març

|

Alcoi

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA "MARISA", A CÀRREC DE DIANA SANUS

Exposición fotográfica "Marisa", a cargo de Diana Sanus

Registration is Closed
See other events
EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA "MARISA", A CÀRREC DE DIANA SANUS
EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA "MARISA", A CÀRREC DE DIANA SANUS

HORARI

09 de març de 2022, 18:00 – 23 de març de 2022, 21:00

Alcoi, Antiguo colegio Cervantes, Carrer els Alçamora, 1, 03801 Alcoi, Alicante, España

DESCRIPCIÓ

EXPOSICIÓ FOTOGRÀFICA "MARISA", A CÀRREC DE DIANA SANUS

Una mostra fotogràfica sobre una dona que viu al carrer.

“Era una vesprada assolellada, com és habitual en el juliol alacantí. Passejant prop del port, vaig observar que una dona s'asseia en un banc, a l'ombra dels arbres, per a refugiar-se de la sufocant calor. La dona portava diverses bosses, que va depositar davant d'ella. Va traure una botella de vi barat i va pegar diversos glops. A continuació, vaig veure que extreia un embalum de la motxilla. En fixar-me, em vaig adonar de què es tractava d'un peluix.

El que va fer després em va commoure i va ser l'origen d'aquest treball.

Aquella dona desconeguda, sola, i d'expressió trista, va abraçar amb força el peluix i va tancar els ulls. Durant uns minuts, la seua expressió i el seu cos es van relaxar i va semblar adormir-se afablement. En aqueix instant, emocionada per aquella mostra de tendresa, vaig fer una foto”.

Així ens presenta Diana aquesta exposició fotogràfica tan immersiva i interessant que ens farà reflexionar sobre la societat i les persones que en ella hi viuen.

No te la pots perdre.

_____________________________________________________________________________________________

EXPOSICIÓN FOTOGRÁFICA "MARISA", A CARGO DE DIANA SANUS

Una muestra fotográfica sobre una mujer que vive en la calle.

“Era una tarde soleada, como es habitual en el julio alicantino. Paseando cerca del puerto, observé que una mujer se sentaba en un banco, a la sombra de los árboles, para refugiarse del sofocante calor. La mujer llevaba varias bolsas, que depositó ante ella. Sacó una botella de vino barato y pegó varios tragos. A continuación, vi que extraía un bulto de la mochila. Al fijarme, me di cuenta de que se trataba de un peluche.

El que hizo después me conmovió y fue el origen de este trabajo.

Aquella mujer desconocida, suela, y de expresión triste, abrazó con fuerza el peluche y cerró los ojos. Durante unos minutos, su expresión y su cuerpo se relajaron y pareció dormirse apaciblemente. En ese instante, emocionada por aquella muestra de ternura, hice una foto”.

Así nos presenta Diana esta exposición fotográfica tan inmersiva e interesando que nos hará reflexionar sobre la sociedad y las personas que en ella viven.

No te la puedes perder.

COMPARTIR

bottom of page