Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

  • joventutalcoi

Espai Curiós. " Jocs de taula en linea"

Espai Curiós. Juegos de mesa onlineHola jugadors i jugadores! Com porteu l’avorriment? Nosaltres ho portem molt bé, ja que hem descobert algunes pàgines de jocs de taula (gratuïts) per a desfer-nos del rotllo quan estem a casa.

Abans de començar us parlaré d’una plataforma gratuïta de videojocs, ja que per a jugar a les primeres recomanacions d’avui es necessari tindre aquesta plataforma. El seu nom és Steam , és gratuïta i cal descarregar-la a l’ordinador per a poder accedir (on trobarem un fum de videojocs). Per altra banda, si t’agrada jugar amb el mòbil o la tauleta, està l’opció d’Steam Link . Per a poder jugar amb a través d’aquesta app hauràs de fer-te primer un compte en l’Steam i descarregar-lo a l’ordinador.

Després d’aquest mini tutorial, comencem amb les recomanacions!

1. JOCS DE TAULA A STEAMTABLETOPIA

Tabletopia és una de les majors plataformes de jocs de taula que existeixen per a ordinadors. Conté com uns 800 jocs de taula, dissenyats en 3D. De fet, alguns jocs tenen tanta qualitat en la plataforma, que abans de llançar-los de forma física al mercat, es prova primer a través de la plataforma.

CATAN UNIVERSE

Aquest joc que s’ha fet cada vegada més popular és fàcil d’entendre, però difícil de dominar. Aquest joc conjumina estratègia, astúcia i capacitat de negociació. Consisteix a intentar colonitzar una illa, Catan, que és molt rica en recursos naturals mentre construïm pobles, establim rutes comercials, etc. A la pàgina de Steam podem trobar el Catan bàsic gratuït, però les expansions del joc no ho són.

2. JOCS DE TAULA EN LÍNIA


COKITOS

Aquesta és una web enfocada a jocs educatius, amb categories d’edats que van des dels 3 anys fins a adults. Conté una secció de jocs de taula tradicionals i, encara que la majoria estan pensats per a un jugador, alguns si tenen l’opció de multijugador (es crea una sala privada i ho comuniques a la resta de jugadors perquè participen).BOARD GAME ARENA

Aquesta és una de les plataformes de jocs de taula més grans del món, i està disponible en espanyol. Té més de 175 jocs de tauler, i més de dos milions de jugadors.

Estan tots els clàssics: carcassone, hanabi, 7 wonders, Uno, etc. Però no tots són gratuïts, encara que sí moltíssims títols. L’únic requisit és crear un compte gratuït per a poder accedir als jocs.

Doncs esperem que us haja agradat aquest post! Si coneixeu qualsevol altra plataforma de joc que no hem mencionat, per favor, deixeu-ho als comentaris de qualsevol de les nostres xarxes socials!


¡Hola jugadores y jugadoras! ¿Cómo lleváis el aburrimiento?

Nosotros lo llevamos muy bien, puesto que hemos descubierto algunas páginas de juegos de mesa (gratuitos) para deshacernos del hastío cuando estamos en casa.

Antes de empezar os hablaré de una plataforma gratuita de videojuegos, puesto que para jugar a las primeras recomendaciones de hoy es necesario tener esta plataforma. Su nombre es Steam , es gratuita y hay que descargarla al ordenador para poder acceder (donde encontraremos una gran variedad de videojuegos). Por otro lado, si te gusta jugar con el móvil o latablet, está la opción de Steam Link . Para poder jugar a través de esta app tendrás que hacerte primero una cuenta en Steam y descargarlo al ordenador.

Después de este mini tutorial ¡empezamos con las recomendaciones!

1. JUEGOS DE MESA EN STEAMTABLETOPIA

Tabletopia es una de las mayores plataformas de juegos de tablero que existen para ordenadores. Contiene como unos 800 juegos de mesa, diseñados en 3D. De hecho, algunos juegos tienen tanta calidad en la plataforma, que antes de lanzarlos de forma física al mercado, se prueba primero a través de esta.

CATAN UNIVERSE

El juego, que se ha hecho cada vez más popular, es fácil de entender, pero difícil de dominar. Aúna estrategia, astucia y capacidad de negociación. Consiste en intentar colonizar una isla, Catan, que es muy rica en recursos naturales, mientras construimos pueblos, establecemos rutas comerciales, etc. En la página de Steam podemos encontrar el Catan básico gratuito, pero las expansiones del juego no lo son.

2. JUEGOS DE MESA EN LÍNEA


COKITOS


Esta es una web enfocada a juegos educativos, con categorías de edades que van desde los 3 años hasta los adultos. Contiene una sección de juegos de mesa tradicionales y, aunque la mayoría están pensados para un jugador, algunos si tienen la opción de multijugador (se crea una sala privada y lo comunicas al resto de jugadores para que participen).

BOARD GAME ARENA

Esta es una de las plataformas de juegos de mesa más grandes del mundo, y está disponible en español. Tiene más de 175 juegos de tablero, y más de dos millones de jugadores.

Están todos los clásicos: carcassone, hanabi, 7 wonders, Uno, etc. Pero no todos son gratuitos, aunque sí muchísimos títulos que contiene. El único requisito es crear una cuenta gratuita parapoder acceder a los juegos.

¡Pues esperamos que os haya gustado este post! ¡Si conocéis cualquier otra plataforma de juego que no hemos mencionado, por favor, dejadlo en los comentarios de cualquiera de nuestras redes sociales!

#joventut #joventutalcoi #espaijovealcoi #clubjovealcoi #jovesactius #alcoi #alcoy #xarxajove #joves #associacionisme #ajuntamentalcoi #xarxajovealcoiacomtat

6 views

ESPAI JOVE D’ALCOI
C/ Els Alçamora, 1    03802 Alcoi
Tel.: 96 553 71 38

joventut@alcoi.org

  • Facebook
  • Twitter
  • Instagram
  • Negro del icono de YouTube
  • Tik Tok

© 2020 Joventut Alcoi

CLUB JOVE
C/ Els Alçamora, 1    03802 Alcoi
Tel.: 96 553 71 38

clubjove@alcoi.org

  • Instagram