top of page
Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

Espai Curiós. " Jocs de taula en linea"

Updated: Apr 29, 2021


Hola jugadors i jugadores! Com porteu l’avorriment? Nosaltres ho portem molt bé, ja que hem descobert algunes pàgines de jocs de taula (gratuïts) per a desfer-nos del rotllo quan estem a casa.

Abans de començar us parlaré d’una plataforma gratuïta de videojocs, ja que per a jugar a les primeres recomanacions d’avui es necessari tindre aquesta plataforma. El seu nom és Steam , és gratuïta i cal descarregar-la a l’ordinador per a poder accedir (on trobarem un fum de videojocs). Per altra banda, si t’agrada jugar amb el mòbil o la tauleta, està l’opció d’Steam Link . Per a poder jugar amb a través d’aquesta app hauràs de fer-te primer un compte en l’Steam i descarregar-lo a l’ordinador.

Després d’aquest mini tutorial, comencem amb les recomanacions!


1. JOCS DE TAULA A STEAMTabletopia és una de les majors plataformes de jocs de taula que existeixen per a ordinadors. Conté com uns 800 jocs de taula, dissenyats en 3D. De fet, alguns jocs tenen tanta qualitat en la plataforma, que abans de llançar-los de forma física al mercat, es prova primer a través de la plataforma.


Aquest joc que s’ha fet cada vegada més popular és fàcil d’entendre, però difícil de dominar. Aquest joc conjumina estratègia, astúcia i capacitat de negociació. Consisteix a intentar colonitzar una illa, Catan, que és molt rica en recursos naturals mentre construïm pobles, establim rutes comercials, etc. A la pàgina de Steam podem trobar el Catan bàsic gratuït, però les expansions del joc no ho són.


2. JOCS DE TAULA EN LÍNIA


Aquesta és una web enfocada a jocs educatius, amb categories d’edats que van des dels 3 anys fins a adults. Conté una secció de jocs de taula tradicionals i, encara que la majoria estan pensats per a un jugador, alguns si tenen l’opció de multijugador (es crea una sala privada i ho comuniques a la resta de jugadors perquè participen).Aquesta és una de les plataformes de jocs de taula més grans del món, i està disponible en espanyol. Té més de 175 jocs de tauler, i més de dos milions de jugadors.

Estan tots els clàssics: carcassone, hanabi, 7 wonders, Uno, etc. Però no tots són gratuïts, encara que sí moltíssims títols. L’únic requisit és crear un compte gratuït per a poder accedir als jocs.


Doncs esperem que us haja agradat aquest post! Si coneixeu qualsevol altra plataforma de joc que no hem mencionat, per favor, deixeu-ho als comentaris de qualsevol de les nostres xarxes socials!


8 views

Recent Posts

See All

Espai Curiós: “Lleis absurdes”

En molts països existeixen lleis que van ser creades fa molts anys però que, actualment, estan en desús, encara que no estan derogades. Lleis que, resulten tan estranyes hui dia que es tornen fins i t

Comments


bottom of page