top of page
Máquina de escribir verde

BLOG

#joventutalcoi

Espai Curiós. "7 ACTORS I ACTRIUS DE DOBLATGE"


En el món del cinema en moltes ocasions ens centrem en les persones protagonistes de pel·lícules i sèries televisives i ens oblidem dels actors i actrius de doblatge que estan darrere de l'escenari i que els donen veu i personalitat a aquests. Sense ells, les pel·lícules i sèries en altres idiomes no existirien i ens veuríem obligats a veure-les únicament en la seua versió original.


Hui volem presentar-vos a alguns dels molts actors i actrius espanyoles que han doblat a persones famoses en el món del cinema i de les sèries televisives.


Coneixes les veus que han acompanyat a actors com Leonardo DiCaprio, Johnny Deep, George Clooney, Winona Ryder, Julia Roberts i personatges dels Simpson, Mickey Mouse i Asterix i Obelix?


Per a començar us presentem a Mercedes Montalá que ha donat veu a actrius com Michelle Pfeiffer, Sharon Stone, Catherine Zeta-Jones i Julia Roberts. Ella que ens parlarà sobre la seua professió com a actriu de doblatge i ens presentarà breument la labor dels actors i actrius de doblatge.Si us agraden les sèries de televisió com els «Simpson», «Frasier», les «Tortugues ninja» i «Joc de trons», aleshores us convidem a conéixer a Antonio Esquivias, un dels actors de doblatge que dona veu a personatges i actors d'aquestes sèries televisives.


Un altre actor que ha doblat a personatges dels «Simpson» és José Padilla, conegut per posar veu a personatges com el director Skinner en els «Simpson» i «Mickey Mouse», a més de molts personatges d'animació. No us perdeu la seua entrevista...Núria Mediavilla, filla de Pepe Mediavilla, és una altra actriu que també a donat veu a personatges d'animació com Fiona en «Shrek». Dona veu habitualment a actrius tan reconegudes com Uma Thurman, Cameron Díaz i Winona Ryder. Us deixem amb diverses escenes de pel·lícules en les quals Núria Mediavilla ha aportat la seua veu.A continuació us compartim una entrevista de Camilo García, actor que ha doblat a Christopher Lee en «El Senyor dels Anells» i a Gerard Depardieu en «Asterix i Obèlix contra el Cèsar» donant veu al personatge Obèlix.
El següent actor de doblatge que destaquem en aquesta publicació és Luís Posada, doblador d'actors com Jim Carrey, Owen Wilson, Leonardo DiCaprio i Johnny Deep en el qual destaca el personatge del capità Jack Sparrow de «Pirates del Carib». No us perdeu la seua entrevista...
Per finalitzar, no us podeu quedar sense conéixer a Salvador Vidal, un dels actors de doblatge que ha acompanyat la veu de molts actors famosos de Hollywood com Harrison Ford, George Clooney, Richard Gere, John Travolta o Mel Gibson.Esperem que hàgeu gaudit llegint aquest post tant com nosaltres hem gaudit fent-lo!

Coneixeu més actors i actrius de doblatge?

No oblideu comentar en les nostres xarxes socials!


13 views

Recent Posts

See All

Espai Curiós: “Lleis absurdes”

En molts països existeixen lleis que van ser creades fa molts anys però que, actualment, estan en desús, encara que no estan derogades. Lleis que, resulten tan estranyes hui dia que es tornen fins i t

Comments


bottom of page