Discusión de grupo

PLA JOVE D'ALCOI 

 "La gent jove necessita models, no crítics"

 

John Wooden

L'ESTRATÈGIA DE JOVENTUT, DOCUMENT BASE

La present Estratègia de Joventut és una eina de gestió i direcció de totes les polítiques que des de l'Ajuntament d'Alcoi es dirigeixen a les persones joves (de 12 a 30 anys), i és l'avantsala del Pla Jove d'Alcoi 2021-2025 que està elaborant-se i que s'ha retrassat sobre la programació que hi havia prevista pel tema de la COVID-19 i que es preveu es puga presentar al primer semestre de 2021.

QÜESTIONARI PER A JOVES D'ENTRE 18 I 30 ANYS

Des del Departament de Joventut de l'Ajuntament d'Alcoi estem en l'última fase de l'elaboració del Pla de Joventut 2021 2025. En aquesta ocasió et convidem a emplenar i/o difondre el qüestionari per a joves d'entre 18 i 30 anys que resideixen a Alcoi (o se senten alcoians/as).

 

També estan participant molts dels IES de la ciutat (14-17 anys), a través d'aquest mateix enllaç.

Hi ha preguntes sobre ocupació, oci, habitatge, sexualitat, relacions de gènere, salut, addiccions... Tots els temes que t'afecten com a jove. També es pregunta sobre aspectes que caldria canviar per a millorar la vida de les persones joves d'Alcoi.

És anònim i confidencial, no es demanen dades d'identificació ni de contacte. És un qüestionari sociològic basat en els estudis de joventut que es realitzen a nivell nacional i internacional.

La teua col·laboració és fonamental!!

Estem a la teua disposició per a resoldre qualsevol dubte. Pots dirigir-te a l'àrea de Joventut de l'Ajuntament 96 553 71 38, o al correu electrònic joventut@alcoi.org

Gràcies per participar i difondre!

En su laptop