top of page

dv., 08 d’abr.

|

Alcoi

TAULA REDONA “IDENTITATS TRANS” amb la participació de les entitats LGTBIQ+ Ponts d’Igualtat i LGTBIMARIola.

Mesa redonda “IDENTIDADES TRANS” con la participación de las entidades LGTBIQ+ Ponts d’Igualtat y LGTBI MARIola.

Registration is Closed
See other events
TAULA REDONA “IDENTITATS TRANS” amb la participació de les entitats LGTBIQ+ Ponts d’Igualtat i LGTBIMARIola.
TAULA REDONA “IDENTITATS TRANS” amb la participació de les entitats LGTBIQ+ Ponts d’Igualtat i LGTBIMARIola.

HORARI

08 d’abr. de 2022, 19:00 – 21:00

Alcoi, Antiguo colegio Cervantes, Carrer els Alçamora, 1, 03801 Alcoi, Alicante, España

DESCRIPCIÓ

A partir del visionament del documental “YOSOY. Un documental sobre identidades Trans”, s'estableix una taula de debat sobre el tema de la identitat Trans en el nostre temps. YoSoY és un documental novaiorqués que narra la història de quatre persones Trans. Quatre històries, quatre realitats diferents, tres localitats, una identitat, “Ser Trans”. Es tracta d'una producció de la Direcció Provincial de Diversitat del Ministeri de Ciutadania del Govern de la Província del Neuquén que apunta a obrir el cor dels i les espectadores mostrant els retrats més íntims de la vida de les i els protagonistes, les seues experiències, la discriminació viscuda i les victòries reeixides a través de la lluita, la valentia i l'amor en un món de desigualtat. En aquest documental Katty, Joaquín, Serena i Pedro mostren els desafiaments que degueren afrontar al moment de viure la seua identitat de gènere autopercebuda i com els va impactar la sanció de la Llei Núm. 26.743 sancionada el 9 de maig de 2012 en permetre'ls que siguen inscrits/es en els seus DNI amb el nom i el gènere del seu sentir.

Apte per a tot públic. Duració: 37:02 minuts.

_____________________________________________________________________________________________

A partir del visionado del documental “YO SOY. Un documental sobre identidades Trans”, se establece una mesa de debate sobre el tema de la identidad Trans en nuestro tiempo.

YoSoY es un documental neuquino que narra la historia de cuatro personas Trans.  Cuatro historias, cuatro realidades diferentes, tres localidades, una identidad, “Ser Trans”. Se trata de una producción de la Dirección Provincial de Diversidad del Ministerio de Ciudadanía del Gobierno de la Provincia del Neuquén que apunta a abrir el corazón de los y las espectadores/as mostrando los retratos más íntimos de la vida de las y los protagonistas, sus experiencias, la discriminación vivida y las victorias logradas a través de la lucha, la valentía y el amor en un mundo de desigualdad.

En este documental Katty, Joaquín, Serena y Pedro muestran los desafíos que debieron afrontar al momento de vivir su identidad de género autopercibida y como les impactó la sanción de la Ley Nº 26.743 sancionada el 9 de mayo de 2012 al permitirles que sean inscriptas/os en sus DNI con el nombre y el género de su sentir.

Apto para todo público. Duración: 37:02 minutos.

COMPARTIR

bottom of page