dv., 04 de juny | Online

FREESTYLE, AMB LITTLE BLACK ALCOI

Freestyle, con Little Black Alcoi
Se ha cerrado la posibilidad de registrarse
FREESTYLE, AMB LITTLE BLACK ALCOI

HORARI / horario

04 de juny, 18:00
Online

DESCRIPCIÓ / descripción

L'associació de Little Black d'Alcoi juntament amb Joventut Alcoi, us animem a ballar amb nosaltres! Des de casa podreu aprendre i divertir-vos de la mà de la professora de Jazz, Blues I freestyle Elisabet Monllor!

Avui aprenem el ball anomenat Freestyle! 

Freestyle, com el seu nom indica, és un ball lliure! Pertany a les danses urbanes i es tracta d'una reserca personal dels teus propis moviments segons altres balls com ara Hip Hop, Locking, Popping, Funk, Soul, Blues, Jazz i un llarg etc.

Podràs seguir el programa en directe a les 18.00 h en:

Al Facebook de Joventut Alcoi

Al nostre canal de Youtube 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La asociación de Little Black de Alcoy juntamente con Juventud Alcoy, os animamos a bailar con nosotros! Desde casa podréis aprender y divertiros de la mano de la professora de Jazz, Blues y freestyle Elisabet Monllor!

Hoy aprendemos el baile llamado Freestyle! 

Freestyle, como su nombre indica, es un baile libre! Pertenece a las danzas urbanas y se trata de una *reserca personal de tus propios movimientos según otros bailes como por ejemplo Hip hop, Locking, Popping, Funk, Soul, Blues, Jazz y un largo etc.

Podrás seguir el programa en directo a las 18.00 h en:

En el Facebook de Juventud Alcoy

En nuestro canal de Youtube

COMPARTIR