top of page

dv., 04 de juny

|

Online

FREESTYLE, AMB LITTLE BLACK ALCOI

Freestyle, con Little Black Alcoi

Se ha cerrado la posibilidad de registrarse
Ver otros eventos
FREESTYLE, AMB LITTLE BLACK ALCOI
FREESTYLE, AMB LITTLE BLACK ALCOI

HORARI

04 de juny del 2021, 18:00

Online

DESCRIPCIÓ

L'associació de Little Black d'Alcoi juntament amb Joventut Alcoi, us animem a ballar amb nosaltres! Des de casa podreu aprendre i divertir-vos de la mà de la professora de Jazz, Blues I freestyle Elisabet Monllor!

Avui aprenem el ball anomenat Freestyle! 

Freestyle, com el seu nom indica, és un ball lliure! Pertany a les danses urbanes i es tracta d'una reserca personal dels teus propis moviments segons altres balls com ara Hip Hop, Locking, Popping, Funk, Soul, Blues, Jazz i un llarg etc.

Podràs seguir el programa en directe a les 18.00 h en:

Al Facebook de Joventut Alcoi

Al nostre canal de Youtube 

-----------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La asociación de Little Black de Alcoy juntamente con Juventud Alcoy, os animamos a bailar con nosotros! Desde casa podréis aprender y divertiros de la mano de la professora de Jazz, Blues y freestyle Elisabet Monllor!

Hoy aprendemos el baile llamado Freestyle! 

Freestyle, como su nombre indica, es un baile libre! Pertenece a las danzas urbanas y se trata de una *reserca personal de tus propios movimientos según otros bailes como por ejemplo Hip hop, Locking, Popping, Funk, Soul, Blues, Jazz y un largo etc.

Podrás seguir el programa en directo a las 18.00 h en:

En el Facebook de Juventud Alcoy

En nuestro canal de Youtube

Comparteix l'esdeveniment

bottom of page