top of page

dl., 31 de maig

|

CENTRE CERVANTES JOVE (CCJ)

EXPOSICIÓ "NO EM TOQUES EL WHATSAPP"

Exposición "No em toques el whatsapp"

Se ha cerrado la posibilidad de registrarse
Ver otros eventos
EXPOSICIÓ "NO EM TOQUES EL WHATSAPP"
EXPOSICIÓ "NO EM TOQUES EL WHATSAPP"

HORARI

31 de maig de 2021, 10:00 – 04 de juny de 2021, 20:00

CENTRE CERVANTES JOVE (CCJ), Antiguo colegio Cervantes, Carrer els Alçamora, 1, 03801 Alcoi, Alicante, España

DESCRIPCIÓ

L’exposició No em toques el Whatsapp arriba als municipis de les comarques entre maig i octubre, de la mà de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

  • L’exposició itinerant, adreçada a joves, recull les obres guanyadores al concurs No em toques el Whatsapp, organitzat per l’IVAJ amb l’objectiu de conscienciar sobre la violència de gènere.
  • Els municipis que acolliran l’exposició són Banyeres de Mariola, Alcoi, Cocentaina, Ibi i Muro.

L’exposició itinerant No em toques el Whatsapp arribarà a deu municipis de les comarques de la mà de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat des de maig fins a principis d’octubre. Es tracta d’una col·lecció d’imatges creada per l’IVAJ a partir de les obres guanyadores del concurs de fotografia homònim, dirigit a joves entre 14 i 30 anys i que té com a objectiu la sensibilització i conscienciació de la joventut perquè aprenguen a detectar la violència de gènere.

El Departament de Joventut de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat ha coordinat aquesta exposició amb la Xarxa Jove de l’Alcoià i el Comtat, davant la necessitat de promocionar activitats que promoguen la prevenció d’actituds violentes. De fet, diferents estudis realitzats per institucions i organismes especialitzats alerten de la detecció d’un augment de la violència de gènere entre menors d’edat i joves en els últims anys. Per tant, es tracta d’una qüestió que cal treballar com a societat, especialment amb el col·lectiu adolescent i la població jove, amb una aproximació que parteix de les seues pròpies creences i percepcions al voltant de les relacions de parella.

PROGRAMACIÓ EXPOSICIONS NO EM TOQUES EL WHATSAPP! 2021 A L’ALCOIÀ I EL COMTAT

BANYERES DE MARIOLA

Del 24 al 28 de maig

Espai expositiu del teatre

ALCOI

Del 31 de maig al 4 de juny

Centre Cervantes Jove

COCENTAINA

Del 7 a l’11 de juny

IES Pare Arques

IBI

Del 14 al 18 de juny

Casal Jove

MURO

Del 27 de setembre a l’1 d’octubre

IES Serra Mariola

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La exposición No em toques el Whatsapp llega a los municipios de las comarcas entre mayo y octubre, de la mano de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

  • La exposición itinerante, dirigida a jóvenes, recoge las obras ganadoras del concurso No em toques el Whatsapp, organizado por el IVAJ con el objetivo de concienciar sobre la violencia de género.
  • Los municipios que acogerán la exposición son Banyeres de Mariola, Alcoy, Cocentaina, Ibi y Muro.

La exposición itinerante No em toques el Whatsapp llegará a diez municipios de las comarcas de la mano de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat entre mayo y principios de octubre. Se trata de una colección de imágenes creada por el IVAJ a partir del concurso de fotografía homónimo, dirigido a jóvenes entre 14 y 30 años, y que tiene como objetivo la sensibilización y concienciación de la juventud para que aprendan a detectar la violencia de género.

El Departamento de Juventud de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat ha coordinado esta exposición con la Xarxa Jove de l’Alcoià i el Comtat, ante la necesidad de promocionar actividades que promuevan la prevención de actitudes violentas. De hecho, diferentes estudios realizados por instituciones y organismos especializados alertan de la detección de un aumento de la violencia de género entre menores de edad y jóvenes en los últimos años. Por lo tanto, se trata de una cuestión que es necesario trabajar como sociedad, especialmente con el colectivo adolescente y la población joven, con una aproximación que parte de sus propias creencias y percepciones sobre las relaciones de pareja.

PROGRAMACIÓN EXPOSICIONES NO EM TOQUES EL WHATSAPP! 2021 EN L’ALCOIÀ Y EL COMTAT

BANYERES DE MARIOLA

Del 24 al 28 de mayo

Espacio expositivo del teatro

ALCOY

Del 31 de mayo al 4 de junio

Centre Cervantes Jove

COCENTAINA

Del 7  al 11 de junio

IES Pare Arques

IBI

Del 14 al 18 de junio

Casal Jove

MURO

Del 27 de septiembre al 1 de octubre

IES Serra Mariola

COMPARTIR

bottom of page