dl., 31 de maig | CENTRE CERVANTES JOVE (CCJ)

EXPOSICIÓ "NO EM TOQUES EL WHATSAPP"

Exposición "No em toques el whatsapp"
Se ha cerrado la posibilidad de registrarse
EXPOSICIÓ "NO EM TOQUES EL WHATSAPP"

HORARI / horario

31 de maig, 10:00 – 04 de juny, 20:00
CENTRE CERVANTES JOVE (CCJ), Antiguo colegio Cervantes, Carrer els Alçamora, 1, 03801 Alcoi, Alicante, España

DESCRIPCIÓ / descripción

L’exposició No em toques el Whatsapp arriba als municipis de les comarques entre maig i octubre, de la mà de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

  • L’exposició itinerant, adreçada a joves, recull les obres guanyadores al concurs No em toques el Whatsapp, organitzat per l’IVAJ amb l’objectiu de conscienciar sobre la violència de gènere.
  • Els municipis que acolliran l’exposició són Banyeres de Mariola, Alcoi, Cocentaina, Ibi i Muro.

L’exposició itinerant No em toques el Whatsapp arribarà a deu municipis de les comarques de la mà de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat des de maig fins a principis d’octubre. Es tracta d’una col·lecció d’imatges creada per l’IVAJ a partir de les obres guanyadores del concurs de fotografia homònim, dirigit a joves entre 14 i 30 anys i que té com a objectiu la sensibilització i conscienciació de la joventut perquè aprenguen a detectar la violència de gènere.

El Departament de Joventut de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat ha coordinat aquesta exposició amb la Xarxa Jove de l’Alcoià i el Comtat, davant la necessitat de promocionar activitats que promoguen la prevenció d’actituds violentes. De fet, diferents estudis realitzats per institucions i organismes especialitzats alerten de la detecció d’un augment de la violència de gènere entre menors d’edat i joves en els últims anys. Per tant, es tracta d’una qüestió que cal treballar com a societat, especialment amb el col·lectiu adolescent i la població jove, amb una aproximació que parteix de les seues pròpies creences i percepcions al voltant de les relacions de parella.

PROGRAMACIÓ EXPOSICIONS NO EM TOQUES EL WHATSAPP! 2021 A L’ALCOIÀ I EL COMTAT

BANYERES DE MARIOLA

Del 24 al 28 de maig

Espai expositiu del teatre

ALCOI

Del 31 de maig al 4 de juny

Centre Cervantes Jove

COCENTAINA

Del 7 a l’11 de juny

IES Pare Arques

IBI

Del 14 al 18 de juny

Casal Jove

MURO

Del 27 de setembre a l’1 d’octubre

IES Serra Mariola

--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------

La exposición No em toques el Whatsapp llega a los municipios de las comarcas entre mayo y octubre, de la mano de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat

  • La exposición itinerante, dirigida a jóvenes, recoge las obras ganadoras del concurso No em toques el Whatsapp, organizado por el IVAJ con el objetivo de concienciar sobre la violencia de género.
  • Los municipios que acogerán la exposición son Banyeres de Mariola, Alcoy, Cocentaina, Ibi y Muro.

La exposición itinerante No em toques el Whatsapp llegará a diez municipios de las comarcas de la mano de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat entre mayo y principios de octubre. Se trata de una colección de imágenes creada por el IVAJ a partir del concurso de fotografía homónimo, dirigido a jóvenes entre 14 y 30 años, y que tiene como objetivo la sensibilización y concienciación de la juventud para que aprendan a detectar la violencia de género.

El Departamento de Juventud de la Mancomunitat de l’Alcoià i el Comtat ha coordinado esta exposición con la Xarxa Jove de l’Alcoià i el Comtat, ante la necesidad de promocionar actividades que promuevan la prevención de actitudes violentas. De hecho, diferentes estudios realizados por instituciones y organismos especializados alertan de la detección de un aumento de la violencia de género entre menores de edad y jóvenes en los últimos años. Por lo tanto, se trata de una cuestión que es necesario trabajar como sociedad, especialmente con el colectivo adolescente y la población joven, con una aproximación que parte de sus propias creencias y percepciones sobre las relaciones de pareja.

PROGRAMACIÓN EXPOSICIONES NO EM TOQUES EL WHATSAPP! 2021 EN L’ALCOIÀ Y EL COMTAT

BANYERES DE MARIOLA

Del 24 al 28 de mayo

Espacio expositivo del teatro

ALCOY

Del 31 de mayo al 4 de junio

Centre Cervantes Jove

COCENTAINA

Del 7  al 11 de junio

IES Pare Arques

IBI

Del 14 al 18 de junio

Casal Jove

MURO

Del 27 de septiembre al 1 de octubre

IES Serra Mariola

COMPARTIR