top of page

dv., 20 d’oct.

|

Centre Cervantes Jove

CREAJOVE: PRESENTACIÓ DEL LLIBRE «EXPLORA EL MUNDO» DE MARÍA FERRE

CreaJove: Presentación del libro «Explora el mundo» de María Ferre

Registration is Closed
See other events
CREAJOVE: PRESENTACIÓ DEL LLIBRE «EXPLORA EL MUNDO» DE MARÍA FERRE
CREAJOVE: PRESENTACIÓ DEL LLIBRE «EXPLORA EL MUNDO» DE MARÍA FERRE

HORARI

20 d’oct. del 2023, 19:00 – 20:00 CEST

Centre Cervantes Jove, Carrer els Alçamora, 1, 03802 Alcoi, Alicante, España

DESCRIPCIÓ

CREAJOVE: PRESENTACIÓ DEL LLIBRE «EXPLORA EL MUNDO» DE MARIA FERRE

A les 19.00 h al  Centre Cervantes Jove

María Ferre, Mestra d'Educació Infantil, amb el Màster en Innovació Educativa, sempre ha tingut clara la seua vocació, per això sempre ha estat en contacte amb la infància i  continua formant-se en educació i pedagogia. Tot això l'ha conduït a publicar el seu llibre.

Al llarg de «Explora el mundo», es presenten propostes pràctiques i creatives que  estimulen els sentits i promouen el desenvolupament, tant de la motricitat fina com de la  motricitat global. Des d'activitats a l'aire lliure, que aprofiten la naturalesa com a font  d'aprenentatge, fins a propostes en interiors que desperten la imaginació i fomenten la  precisió, la coordinació i la concentració.

Aquest llibre és una invitació a explorar la importància del joc, l'experimentació i el  moviment en la infància, així com una caixa d'eines per a famílies i docents.

________________________________________________________________________________________________

CREAJOVE: PRESENTACIÓN DEL LIBRO «EXPLORA EL MUNDO» DE MARÍA FERRE

A las 19:00 h en el Centre Cervantes Jove

María Ferre, Maestra de Educación Infantil, con el Máster en Innovación Educativa,  siempre ha tenido clara su vocación, por ello siempre ha estado en contacto con la  infancia y sigue formándose en educación y pedagogía. Todo esto la ha conducido a publicar su libro.

A lo largo de «Explora el mundo», se presentan propuestas prácticas y creativas que  estimulan los sentidos y promueven el desarrollo, tanto de la motricidad fina como de la  motricidad gruesa. Desde actividades al aire libre, que aprovechan la naturaleza como  fuente de aprendizaje, hasta propuestas en interiores que despiertan la imaginación y  fomentan la precisión, la coordinación y la concentración.

Este libro es una invitación a explorar la importancia del juego, la experimentación y el  movimiento en la infancia, así como una caja de herramientas para familias y docentes.

Comparteix l'esdeveniment

bottom of page